Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felvennél olyan menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvennél olyan menyasszonyi ruhát, amit olyan nő hordott, aki már elvált?

Figyelt kérdés
A történet a következő: Kisvárosi esküvői ruha szalon kirakatában lóg az álomruhám. A kölcsönzési ára kicsit drága, de az álmaim ruhája, gondoltam összespórolom. A hétvégén találkoztam a régi példaképemmel, kiderült, hogy ő tervezte még annak idején a ruhát saját magának, de a házassága hamar tönkrement, 2 éve volt a lagzi, most meg válnak... Rossz ómen olyan ruhában férjhez menni, "amiben" már valaki elvált? Vagy te ilyenben nem hiszel és kikölcsönöznéd ezt a ruhát?
2013. ápr. 15. 16:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy neked meg szerencsét hoz!
2013. ápr. 15. 16:37
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
Én babonás vagyok, tudom hülyeség, de ilyen vagyok. Ha fekete macska szalad át előtte, akkor más útvonalon megyek tovább, ez Engem megnyugtat. Nem mennék férjhez abban a ruhában soha. Mint ahogyan nem vettem meg azt a házat sem, amiben meghalt valaki.
2013. ápr. 15. 16:41
 3/23 anonim ***** válasza:
51%
nem, de nem azért mert elvált volt benne, hanem mert én magamnak újat szeretnék.
2013. ápr. 15. 16:53
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
16:53 "elvált volt benne" Ne haragudj, sírok a röhögéstől. :)
2013. ápr. 15. 16:54
 5/23 anonim ***** válasza:
95%
Babona. 2013-ban. Érdekes. Szerintem el kellene azon gondolkodni, hogy mitől is megy tönkre egy házasság és a ruha korábbi tulajdonosa helyett a párod nézd meg jól!
2013. ápr. 15. 17:02
 6/23 anonim ***** válasza:
94%
Felvenném. Nem a ruha teszi az embert. Az előző pár sem a ruha miatt vált el.
2013. ápr. 15. 17:09
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Semmi köze a menyasszonyi ruhának ahhoz, hogy elvált-e vagy sem. Ennyi erővel ne menj az utakon kocsival, mert másokat balesetért és meghaltak.

Különben meg egy-egy ruhát egy rakás nőnek kiadnak, sose tudni, hogy elvált-e azóta akin már volt avagy sem...

2013. ápr. 15. 17:10
 8/23 anonim ***** válasza:
88%

Akkor korhazba se menj mert bizony minden agyon meghalt mar valaki.

Ha csak nem a ruhatulaj exehez mesz hozza nyugodtam vedd fel bar egy kusvarosban ua ruha feltuno lehet.

Ki fel anno meg a halaltol ? Neveseges mindannyian meghalunk egy nap ez biztos hazban korhazban agyban vagy sem.

Babona buta emberek kapaszkodoja.Az okos tudja sorsat mag iranyitja nem a babona hanem a hulyesegunk viselkedesunk vezet a dolgokhoz igy a valashoz is.

2013. ápr. 15. 17:27
 9/23 anonim ***** válasza:
93%
Egy kölcsönzősi ruhába lehet hogy előtted 20an férjhezmentek és abból 18an elváltak. Ezt nem tudhatod előre. Akkor vegyél ruhát ha ennyire babonás vagy.
2013. ápr. 15. 17:29
 10/23 anonim ***** válasza:
13%

Én is inkább varratnék magamnak egy egyszerűbb, olcsóbb darabot.

Én eleve nem vennék fel használt ruhát.

2013. ápr. 15. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!