Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne, ha a lagzin csak egy emeletes menyasszonyi torta lenne? Ahány vendég van annyi szeletes? Nem lenne több torta csak sütemények.
egy kicsit számoljatok szerintem rá a szeletekre, nehogy véletlen vastagabbakat vágjatok és ne legyen elég... olyan 10%-ot számoljatok rá...
pl 40 szeletes eseten legyen plusz 4...
igen ám de ki látott már 80 szeletes egy emeletes tortát? Az fizikailag képtelenség ha belegondolsz, kivéve ha nem szép szabályos szeleteket akarsz vágni hanem darabokat. Szóval 80 szelethez már emeletes torta kéne vagy legalábbis több szintes.Lásd [link]
hányan lesztek?
Velem annó apósom összeveszett, hogy miért nem lesz több torta, csak egy? (nem nagyon segített anyagilag, amit az elején megmondott, annyit adott, egy forinttal sem többet, mégis elvárta, hogy legyen még ez meg az, nem lett). Mondtuk neki, hogy azért csak egy lesz, mert az is több szeletes lesz, mint ahány vendég lesz, minek legyen több, főleg nyáron, voltam olyan esküvőn, hogy minden 6 emberre leraktak + 1 tortát. Ha tehetném, csak sütin élnék, mégsem ettem belőlük, annyira sok volt a kaja. Akkor meg minek?
NÁlunk is volt az egy db torta + a sütik, kb. 5-600 db a 60 főre. Azért annyi, hogy tudjunk csomagolni is, de abból is rengeteg maradt. Főleg, hogy a végén nem is voltunk annyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!