Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ötlet?
Én vagy a fazont, vagy a színt meghatároznám. Mivel azonban a fazon sokaknak máshogy áll, így max annyit mondanék, hogy combklözép és térdigérő között legyen. Ez azért még így eléggé tág meghatározás. Illetve mutatnék egy színt, pl. lila, hogy ennek a színnek az árnyalatai, így nem is üt el annyira.
Kérdező! szerintem jó ötlet! Így hagysz nekik szabadságot, de valami jelzi majd rajtuk, hogy ők koszorúslányok. Nyilván nem fognak szezont fazonnal keverni,és nagyjából ahhoz illő ruhát vesznek majd fel.
Tényleg remekül néz ki, ha hasonló vagy egyforma a koszorúslányok ruhája, de én úgy voltam vele, mindenki szabad kezet kap, hogy milyen ruhát vesz fel, ugyanis: 1. a mai gazdasági helyzetben nem várom el, hogy az én kedvemért egy alkalom miatt költségekbe verje magát a ruhát illetően. 2. személyes szabadság, ízlés, és hogy mi áll jól. Utálom az uniformis minden formáját. De akinek tetszik, az csinálja.
Mikor egyszer még régebben én koszorúslány voltam, akkor ott a menyasszony csak a ruha színét mondta meg, de onnantól kezdve minden más ránk volt bízva.
Esküvőn meg mindenki kapott egy szép karkötőt, ami olyan színű volt, mint a ruha. Szerintem szép gesztus volt, ráadásul azóta is megvan és szép emlék. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!