Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ötlet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ötlet?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a koszorúslányok az esküvőn olyan színű, anyagú és fazonú ruhában legyenek, amilyenben akarnak, és egyforma kiegészítők lesznek majd rajtuk(csuklópánt, nyaklánc és csokor). Mi a véleményetek róla?

2013. márc. 23. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Ha azonos kiegészítők lesznek, akkor az valamennyire megköti a kezüket. Például lila kiegészítőkhöz, csokorhoz nem vehetnek fel bármilyen ruhát. Egyébként úgy csináljátok, ahogy nektek tetszik.
2013. márc. 23. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Hat csak kepzeld el, hogy lesz mondjuk egy lila szuk miniruhas lany, egy turkizkek rovid tullszoknyas, meg mondjuk egy zold hosszuruhas. Ehhez te adsz nekik piror csuklopantot, piros nyaklancot es piros rozsacsokrot. hajaj.... Legalabb a szinnek egyeznie kellene, egyebkent ronda lesz. Szerintem
2013. márc. 23. 11:29
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Szuper ötlet.
2013. márc. 23. 11:31
 4/11 A kérdező kommentje:
A kinézete lesz egyforma a kiegészítőknek, a színük a saját ruháikhoz illő szín lesz... -.-"
2013. márc. 23. 11:32
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
[link] Elso oldalon vegyes szinek es fazonok. Szerintem nem szep....
2013. márc. 23. 11:36
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
akkor legalább érthetően írd -.- amúgy fantasztikus.
2013. márc. 23. 11:40
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Én vagy a fazont, vagy a színt meghatároznám. Mivel azonban a fazon sokaknak máshogy áll, így max annyit mondanék, hogy combklözép és térdigérő között legyen. Ez azért még így eléggé tág meghatározás. Illetve mutatnék egy színt, pl. lila, hogy ennek a színnek az árnyalatai, így nem is üt el annyira.

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 23. 11:47
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

Itt van még egy pár.

[link]

[link]

[link]

Ezek szerintem így jól néznek ki. Mindenki megválaszthatja, hogy mi az a fazon ami jól áll neki, és melyik színárnyalat.

2013. márc. 23. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező! szerintem jó ötlet! Így hagysz nekik szabadságot, de valami jelzi majd rajtuk, hogy ők koszorúslányok. Nyilván nem fognak szezont fazonnal keverni,és nagyjából ahhoz illő ruhát vesznek majd fel.

Tényleg remekül néz ki, ha hasonló vagy egyforma a koszorúslányok ruhája, de én úgy voltam vele, mindenki szabad kezet kap, hogy milyen ruhát vesz fel, ugyanis: 1. a mai gazdasági helyzetben nem várom el, hogy az én kedvemért egy alkalom miatt költségekbe verje magát a ruhát illetően. 2. személyes szabadság, ízlés, és hogy mi áll jól. Utálom az uniformis minden formáját. De akinek tetszik, az csinálja.

2013. márc. 23. 15:25
 10/11 anonim ***** válasza:

Mikor egyszer még régebben én koszorúslány voltam, akkor ott a menyasszony csak a ruha színét mondta meg, de onnantól kezdve minden más ránk volt bízva.

Esküvőn meg mindenki kapott egy szép karkötőt, ami olyan színű volt, mint a ruha. Szerintem szép gesztus volt, ráadásul azóta is megvan és szép emlék. :))

2013. márc. 23. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!