Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőszervezés során kaptatok barátoktól, ismerősöktől, rokonoktól "fantasztikus" ötleteket?
Persze!
Mikor legyen, hol legyen. Ki szerint mi a "szép". Amikor mi elmondtuk, mit szeretnénk, húzták a szájukat, és csak annyit mondtak: "még meggondolhatjátok".
Egy másik ötlet szerint varratnom kellene a menyasszonyi ruhát. Jó lesz az még későbbre is alapon. Azóta azon elmélkedem, hogy mire? :)
És egyébként is, milyen vagyok már, amiért nem áll szándékomban limuzint bérleni, ami elvisz minket a templomba és a házasságkötő terembe. Mert azt úgy szokták. :)
rokonai?
Drágám mindenbe bele akarnak szólni, nem csak ebbe. Gondolom feltűnt.
De én sem értem, legközelebb valaki kioktat, legyen az akár idősebb, meg fogom kérdezni, hogy én , mikor megyek át szerinted hozzád, kioktatni téged, vagy a gyereked a te házadban. Jahhogy ez nem az én házam, mert anyámé, mondaná....hát kis cuncimnál akkor is több közöm van hozzá...
Hajajj...
Elsőre kiakadtak az én rokonaim,hogy katolikus család,én katolikus,párom református,és mivel engem nem érdekel a vallás,református templomban házasodtunk.
Aztán hátam mögött a két család irt egy listát a meghivandókról,ugy adták ide hogy egészitsem ki a barátokkal,rokonság rajta...én visszadtam bekarikázva 15 nevet hogy ők a meghivottak.
Aztán jött a sátras lagzi ötlete,és hogy az xy roma zenészt kérjük fel zenélni.Ehhez képest szolid éttermi vacsi volt halk zenével amit mi válogattunk össze.
disznót akartak vágni,előtte 1 héttel már sütni. 20 főre? Étterem,nem kell a pazarlás.
Falun szokás kaját csomagolni a vendégeknek,szomszédoknak küldeni stb. Én nem voltam hajlandó duplamennyiséget rendelni az étteremtől.
A ruhám család szerint túl kihivó volt (kivolt a vállam,nem volt fátylam,és a hajam is kiengedve volt ha már szép hosszú).
Nem mentem sminkeltetni...anyámon és anyósomon olyan harcidisz lett festve hogy indiánok megirigyelhetnék.Én magamnak szolid sminket tettem fel ami jól is áll,fényképeken is jól mutat.
Végülis jól éreztük magunkat,de csak mert nem engedtünk semmiben,olyan volt amit mi szerettünk volna.
Nálam is most megy a szervezkedés...falun otthon a kertbe sátoros lagzi az álmom, kicsit modernebb díszítéssel, anyum úgy kezdte hogy ő nem szól bele semmibe, de már most mindenre megkapom, hogy lehet nagyvárosban elfogadott az ötletet de itt nem illik/nem szokás stb.....
Például ugyan ez a szöveg volt mikor közöltem hogy az én koszorúslányaim biztos nem lesznek babarózsaszínben....
Rémálom az egész, átérzem, de ne hagyd magad!!!!
Jó hát az alap, hogy senki nem akar beleszólni semmibe, hisz ez a mi napunk :) Tényleg nem szónak bele csak megsértődnek, ha nem úgy van, ahogy azt ők szeretnék.
Sejtettem, hogy nehéz lesz. Gondoltam, hogy vallás, zene, étel és a meghívottak terén lesznek összezördülések, de álmomban sem gondoltam volna, hogy a ruha hossza se lesz mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!