Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek elől rövid menyasszonyi ruhája volt?
Szia nekem ilyen cipőm volt:)
Nekünk még csak most lesz az esküvőnk, ezért képet nem tudok mutatni, de nekem is elöl rövid lesz. Csak térdig ér, nem comközépig, és nem is habos, sima, csipkés. Elöl rövidebb, hátul teljesen földig ér. A cipőm ilyesmi, most nem találtam teljesen ugyanolyat, de elég magas.
És igen, lesz rajtam harisnya, szép a fénye, én szeretem a harisnyákat, igazán szépen mutat a ruhával. A harisnya nem fehér, testszínű, és fényes.
Köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok, nekem minden válasz hasznos volt! Én sem értem az unatkozó primitíveket, minek járnak ide fölöslegesen... Az lenne a legjobb, ha csak a kérdező pontozhatna, hiszen ő tudja, hogy valóban a kérdésére kapott-e választ, illetve hasznos volt-e neki?
Na mindegy, soha ne legyen jobb szórakozásuk...
Mindenkinek nyomtam egy zöldet, de ne törődjetek az IQ negatív népséggel.
Köszönöm még egyszer a HASZNOS válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!