Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szülők, nektek csalódás, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők, nektek csalódás, ha a gyermeketek nem kötelezi el magát, nem lesz férje/felesége?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 12:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés arra utal, hogy nem kötelezi el magát, nem lesz senkije.. nem? Vagy én vagyok ennyire analfabéka?
2013. ápr. 1. 14:44
 12/20 anonim ***** válasza:
53%

Nem, szerintem nem.:)

Ha valaki nem köteleződik el, az azt jelenti, hogy nem választ ki egyvalakit, akivel házasságot köt.:)

Pl. mert 3 szerelmi kapcsolatot is fenntart.:)

2013. ápr. 1. 14:49
 13/20 anonim ***** válasza:
42%
A boldogság nem ettől függ. Ha vadházasságban él engem az sem érdekel, lényeg, hogy boldog legyen. Ehhez nem kell mindenkinek házasság, sem gyerek.
2013. ápr. 1. 16:34
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Az ilyenek az ünnepek alatt sem ülnek egyedül otthon. Van társaságuk, utaznak, szórakoznak, vagy hozzátartozóikkal töltik. Az én szomszéd bácsim 20 éve özvegy, egyedül van, mint az ujjam. 2 fia, 3 unokája és egy dédunokája van. Ritkán nyitják rá az ajtót, magukhoz sem hívják. Idegeneknél kuncsorog a szeretetért.
2013. ápr. 1. 16:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Azt szerettem volna megtudni, hogy egy szülő mit érezhet ekkor. Pl. én ugyan csak 17 éves vagyok, és ugy érzem, soha nem fogokok senkinek kelleni. Nincs sok önbizalmam, és ezt is csak rombolják folyamatosan. Anyukám mindig emlegeti, hogy milyen lesz, ha már nagymama lesz, sőt nagyszüleim is mondják, hogy szeretnék megélni azt, hogy legyen dédunokájuk. De én valahogy nem bízom magamban és abban, hogy lesz ilyen. De ezt nekik így soha nem mondom. Több olyan férfi családtagunk van, akik nem nősültek meg, őket is mindig piszkálják, bár nem a családban, hanem kivülállók és látom, hogy ez azért nem olyan kellemes. Ezért félek, hogy mi lesz.
2013. ápr. 1. 18:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
az én szüleim a te korodban annyit mondtak, hogy ha nem lesz társam, akkor legalább gyerekem legyen...fel sem tételezték, hogy kellek valakinek, na ez a rosszabb, nem gondolod?
2013. ápr. 1. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:

Énnekem még azt is elmondták naponta három tucatszor, hogy ha nem azt csinálom, amit ők mondanak, nem fog szeretni egy fiú sem.

Hát ez az, ami nem szeretet, és ez az, amitől azt érzed, hogy senki nem fog szeretni. Egyszerűen nem helyezi a bizalmát beléd a szülő. A karrierrel is így van. Az az alapkoncepciójuk, hogy úgyse sikerül semmi, tehetek bármit.

Hát ezek a legrosszabb útravalók egy gyereknek.

Én kineziológushoz járok, hogy ezeket a hamis meggyőződéseket felülírjuk.

Ha az ember felépül ebből a tévképzetből, akkor az első, amit magáért tesz, hogy akik így bánnak vele, elkerüli messzire. És igenis kiválasztja azokat, akik szeretik, biztatják, csodálatosnak látják. Mert vannak ilyenek.

Az emberek nagy része alapból csodálatosnak lát mindenkit.

2013. ápr. 1. 19:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, amikor a füvet messziről nézed, szebb, mint amikor közelről. Ez megvan abban is, hogy mindenki azt hiszi, hogy a másik élete a boldogabb . Aki nagyon szarul érzi magát a bőrében, és még annál is lejjebb, az elkezdi piszkálni a másikat, akinek szerinte jobb.:) Az egyedülállók piszkálják a házasokat és fordítva. Irígységből tulajdonképpen. Az igazi szerelmeket is mindenki szét akarja szedni, aki nem ismeri a szeretetet.

Egyik élethelyzet sem fáklyásmenet ebből a szempontból. A támadást sosem az kapja, aki megérdemli.

2013. ápr. 1. 19:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az én szüleimnek nem lenne csalódás, tudják hogy nem akarok férjhez menni, vagy ha férjhez is mennék jól tudják, hogy nem lennének ott az esküvőmön (ha lesz akkor csak 2 tanús lesz) ezt már megbeszéltük, kérdeztem is tőlük, hogy nem e esne nekik rosszul, mondták hogy nem, ne is legyen nagy lagzi, költsük másra a pénzt. Viszont azt sem akarják, hogy papírok nélkül együtt éljek valakivel. Az anyu szavaival éljek: "össze vannak állva, mint a zsírtalan csusza" :D
2013. ápr. 3. 17:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem. Egy felnőtt ember azt tesz, ami ő maga jónak lát.

Van olyan embertípus, aki eleve nem is való sem apának, sem anyának (születése óta, nem nevelés kérdése), és van úgy, hogy az idő és a sok csalódás teszi magányossá. Ha neki így jó, ha ő ezt választotta, én milyen jogon szólhatnék bele? Csak mert önző módon unokázni szeretnék? Na nem!

2013. ápr. 3. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!