Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, nektek csalódás, ha a gyermeketek nem kötelezi el magát, nem lesz férje/felesége?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 12:50
1/20 anonim válasza:
Az én szüleim sose hozták szóba az ilyesmit, sőt kifejezetten gátolják minden kapcsolatomat.
2/20 anonim válasza:
Én egy meleg 22 éves srác vagyok, anyámnak nagy csalódás a melegségem, bár én szeretnék gyereket. Viszont én attól félek hogy nehéz természetem miatt párom sose lesz.
3/20 anonim válasza:
Nekem csalódás lenne, de ha neki jó igy,akkor nem hiszem, hogy tudnék valamit is tenni ellene.
4/20 anonim válasza:
Nekem "csak" abból a szempontból lenne csalódás, hogy megszakadna a szívem, ha tudnám, h sose lesz családja, gyereke, nem tudja meg milyen érzés az mikor feltétel nélkül szerethet valakit (gyerekét). Nekem sok egyedülálló ismerősöm van, akik jól érzik magukat úgy ahogy vannak, egyedül. Kivéve ez alól a sátoros ünnepeket, mikor is bevallják, h nagyon rossz érzés egyedül ülni a tv előtt otthon.
5/20 anonim válasza:
4: Nem erre vonatkozott a kérdés. Család, gyerek lehet házasság nélkül is.
6/20 anonim válasza:
4. vagyok. A válaszom vonatkozik a gyerektelenség nélkül is a kérdésre!
7/20 anonim válasza:
6: Nem értem.
A kérdés csak a házasságkötésre vonatkozik.
8/20 anonim válasza:
Ha nem lesz férje, felesége (és gyermeke) akkor nem egyedül marad idősebb korára?
9/20 anonim válasza:
Ha nem lesz férje/felesége, attól még lehet(nek) élettársa(i) és gyermeke(i), vagy élhet kommunában, törzsben, ahol egyáltalán nincsen egyedül.
10/20 anonim válasza:
De a kérdés nem úgy szólt, hogy - helyette élettárs???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!