Csak egy sztori ha gondoljátok reagáljatok. Jah és a? jel?
Ne ülj otthon esténként!
Menj el társaságba, haverokkal/barátnőkkel, érezd jól magad. Ha nem is lépsz bele egy újabb kapcsolatban most gyorsan-frissen, akkor sem ülsz otthon és nyalogatod a sebeidet.
Egyébként pedig az új ismeretségek sem úgy köttetnek, hogy felcsönget a lépcsőházból: itt vagyok gyere le! :)))
Lépj tovább.
Ha vége lett, akkor vége lett, felmelegítve csak a káposzta a jó... Teremtsd meg a saját életed, és abba majd belecsöppen valaki. Ne akarj feltétlen valakivel lenni, mert az semmit nem ér.
A boldogság kulcsa a pénz és az egészség, nem egy másik ember.
"...már esetleg mással van kapcsolatban... asszem baj lenne... :'(" Erről pedig az a "jel" jutna eszembe, hogy: 1.valószínűleg már akkor ki volt szemelve az utódom, amikor szakításnak még nyoma sem volt.
2.az exem soha nem is volt belém szerelmes, ha egy hét múlva már új "kapcsolata" van
3.az exem egy tahó, akinek édesmindegy, hogy ki, csak legyen valakije
4.hálistennek nekem már semmi közöm hozzá, a következő is így fog járni:)
No, nemcsak egyedül vagyok, aki azt mondja, hogy a dél-alföldön nem igazán lehet mihez kezdeni?
Pedig nem tudsz mást csinálni, mint keresed a megoldást.
Első a munkahely, abban a percben, ahogy lesz ismét állásod, kereseted, rögtön helyrerázódik a lelkivilágod is, és a magánéleted is rendeződni fog.
Ha másként nem megy, próbálj meg egy a jelenleginél nagyobb városba költözni, ill. először ott munkahelyet keresni, találni, majd a szállást könnyebb lesz megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!