Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is úgy gondoljátok, ha egy...

Ti is úgy gondoljátok, ha egy pár hosszú idő után sem házasodik össze akkor ott valami "baj" van?

Figyelt kérdés
Mondjuk az egyik fél nem akar elköteleződni.
2012. nov. 20. 10:25
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nincs gond azzal, ha nem házasodik valaki össze. Én 19 éves koromban ismertem meg a férjem, 30 évesen csak azért mentem hozzá, mert terhes voltam, és így egyszerűbb volt. Semmi nem változott :)
2012. nov. 20. 10:28
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

Úgy gondolom akkor van baj ha az egyik fél szeretne házasodni a másik meg nem.Nem tudom hogyan lehet ezt a helyzetet megoldani,mert akár házasodnak akár nem az egyik félnek le kell mondania valamiről amit szeretne.

Mondjuk ez a helyzet elkerülhető akkor ha a kapcsolat elején tisztázzák ki mit szeretne akkor ilyen gond nincs,ugyanezt gondolom a gyerekválallásról is.

Ha egy pár mindkét tagja házasságellenes akkor meg nincs semmi gond.

2012. nov. 20. 10:31
 3/22 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Én pl. nem elköteleződni nem szeretnék, hanem egyszerűen csak soha, kislányként sem álmodoztam a saját esküvőmről és engem nem vonz ez annyira.

Azt gondolom, engem ez nem tenne boldogabbá és nem szeretném jobban a párom.

De ha eljön az az idő, hogy ő ragaszkodik ehhez,megtenném.

Viszont az biztos, hogy semmin nem változtatna.

2012. nov. 20. 10:31
 4/22 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem se igaz az állítás. Szeretem, imádom a párom, de én se szeretném a házasság kötelékét. Ha gáz van, akkor most ő jobbra én balra, nem kell mindenféle ilyen olyan hercehurca.
2012. nov. 20. 10:34
 5/22 anonim ***** válasza:
74%
Egyik ismerősömék durván 10 év után házasodtak, mert nem volt rá pénzük és mindenféleképp szerettek volna egy kis bulit tartani utána.
2012. nov. 20. 10:34
 6/22 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem ez számít hanem az együtt töltött évek. Károghatja bárki, hogy :"miért nincs már esküvő, biztos nem komoly" a mögöttünk levő 8 év és történések miatt kb meg se hallom.

Mivel nekem voltak elképzeléseim az esküvővel kapcsolatban amit a párom is tud és tetszik neki ezért akkor házasodunk ha minderre megvan a keret és mivel nem 30 évesen szeretnék szülni ezért a babára meg esküvőre bizony időbe telik gyűjteni meg félrerakni. Szóval nem érdekel ki mit vinnyog, hogy miért nincs esküvő, mivel nem 3-4 évre tervezünk válással ezért ez az egyetlen 1 esemény is legyen tökéletes.

2012. nov. 20. 10:35
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem gondolnám, hogy "baj" van ilyen esetben. Kövezzetek meg, de mi nem is szeretnénk összeházasodni. Se ő se én nem szeretnénk. Se érveket, se ellenérveket nem tudok mondani, hogy miért. Ennek ellenére 6 éve együtt vagyunk. Én úgy gondolom, hogy a házasság a mai világban már nem garancia semmire. Régen azért egészen más volt a helyzet... Sokan manapság csak azért házasodnak mert a Julcsi, meg Mari is már házasok... Ugyanez a helyzet az eljegyzéssel is. Sok esetben nem az érzelmek dominálnak hanem a "divat", a társadalmi elvárás, vagy éppen a dolgok jogi része.
2012. nov. 20. 10:35
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
Nem, nem gondolok semmi ilyesmi.
2012. nov. 20. 10:38
 9/22 anonim ***** válasza:
42%
Az attól függ. Személy szerint nem tudnék valakivel "összeállni, mint a krumplistészta", fontosnak tartom az esküvőt. Szóval az esetek nagy százalékában tényleg azt gondolom, hogy valami gyanús.
 10/22 anonim ***** válasza:
26%
*ilyesmit
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!