Szerintem nincs gond azzal, ha nem házasodik valaki össze. Én 19 éves koromban ismertem meg a férjem, 30 évesen csak azért mentem hozzá, mert terhes voltam, és így egyszerűbb volt. Semmi nem változott :)
2012. nov. 20. 10:28
2/22 anonim válasza:
Úgy gondolom akkor van baj ha az egyik fél szeretne házasodni a másik meg nem.Nem tudom hogyan lehet ezt a helyzetet megoldani,mert akár házasodnak akár nem az egyik félnek le kell mondania valamiről amit szeretne.
Mondjuk ez a helyzet elkerülhető akkor ha a kapcsolat elején tisztázzák ki mit szeretne akkor ilyen gond nincs,ugyanezt gondolom a gyerekválallásról is.
Ha egy pár mindkét tagja házasságellenes akkor meg nincs semmi gond.
2012. nov. 20. 10:31
3/22 anonim válasza:
Nem. Én pl. nem elköteleződni nem szeretnék, hanem egyszerűen csak soha, kislányként sem álmodoztam a saját esküvőmről és engem nem vonz ez annyira.
Azt gondolom, engem ez nem tenne boldogabbá és nem szeretném jobban a párom.
De ha eljön az az idő, hogy ő ragaszkodik ehhez,megtenném.
Viszont az biztos, hogy semmin nem változtatna.
2012. nov. 20. 10:31
4/22 anonim válasza:
Szerintem se igaz az állítás. Szeretem, imádom a párom, de én se szeretném a házasság kötelékét. Ha gáz van, akkor most ő jobbra én balra, nem kell mindenféle ilyen olyan hercehurca.
2012. nov. 20. 10:34
5/22 anonim válasza:
Egyik ismerősömék durván 10 év után házasodtak, mert nem volt rá pénzük és mindenféleképp szerettek volna egy kis bulit tartani utána.
2012. nov. 20. 10:34
6/22 anonim válasza:
Szerintem nem ez számít hanem az együtt töltött évek. Károghatja bárki, hogy :"miért nincs már esküvő, biztos nem komoly" a mögöttünk levő 8 év és történések miatt kb meg se hallom.
Mivel nekem voltak elképzeléseim az esküvővel kapcsolatban amit a párom is tud és tetszik neki ezért akkor házasodunk ha minderre megvan a keret és mivel nem 30 évesen szeretnék szülni ezért a babára meg esküvőre bizony időbe telik gyűjteni meg félrerakni. Szóval nem érdekel ki mit vinnyog, hogy miért nincs esküvő, mivel nem 3-4 évre tervezünk válással ezért ez az egyetlen 1 esemény is legyen tökéletes.
2012. nov. 20. 10:35
7/22 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy "baj" van ilyen esetben. Kövezzetek meg, de mi nem is szeretnénk összeházasodni. Se ő se én nem szeretnénk. Se érveket, se ellenérveket nem tudok mondani, hogy miért. Ennek ellenére 6 éve együtt vagyunk. Én úgy gondolom, hogy a házasság a mai világban már nem garancia semmire. Régen azért egészen más volt a helyzet... Sokan manapság csak azért házasodnak mert a Julcsi, meg Mari is már házasok... Ugyanez a helyzet az eljegyzéssel is. Sok esetben nem az érzelmek dominálnak hanem a "divat", a társadalmi elvárás, vagy éppen a dolgok jogi része.
2012. nov. 20. 10:35
8/22 anonim válasza:
Nem, nem gondolok semmi ilyesmi.
2012. nov. 20. 10:38
9/22 anonim válasza:
Az attól függ. Személy szerint nem tudnék valakivel "összeállni, mint a krumplistészta", fontosnak tartom az esküvőt. Szóval az esetek nagy százalékában tényleg azt gondolom, hogy valami gyanús.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!