Ti is úgy gondoljátok, ha egy pár hosszú idő után sem házasodik össze akkor ott valami "baj" van?
Nekünk 8 év után lett fontos, mivel érkezik a kisbabánk és így egyszerűbb a férjem szerint.
Nem hiszem hogy baj lenne a kapcsolattal, nem mindenki érzi fontosnak a "papírt". Mondjuk ha csak az egyik fél miatt van és a másiknak az nem megfelelő akkor érdemes elgondolkodni...
vannak kivételes helyzetek (szinte mindenki ezeket az egyébként létező kivételeket sorolta a válaszában, aki szerint nem fontos), de ez az esetek elemyésző része. nincs 20%, talán még 10 se, sőt. az az igazság, h bmennyire is nem tetszik, egy idő után sértés, ha a kapcsolatból nem lesz házasság, az élettársunk, a párunk egyfajta elutasítása. (hozzáteszem, nem az számít, h mikor lesz házasság, lehet 10 év és 2 gyerek után is a lényeg, h készüljenek a házasságra, mindkettőjük számára egyértelmű vágy és szándék legyen arra, h egy napon egybekelnek.)
tudom, h ezzel érzékeny pontot nyomok és nem leszek népszerű, jöhetnek a piros kezek, mert akkor is így van, csak senki sem vallja be. sokszor még magának sem.
A kedvencem,mikor 3 éve járogatnak,ebből egy napot sem éltek együtt,de a kisasszony már hisztizik a gyűrűért.
Nem mindegy,hány évesen kerültek össze és mióta tart!
Ha megnézed kedves 11-es a mai még házas párok mind 20-on éves korukban ismerkedtek és akár 40 évesen is együtt vannak ugyanolyan szerelemmel /szeretettel. És az olyan besavanyodott vén nők mint te (akik már 30 évesen is vének belül ) akiknek hú de nagy tapasztalatuk van azzal, hogy házasságig több farkat fogtak mint kilincset lesznek egyedül és szar házasságban , majd itt sírnak GYK-n. Ennyi.
Elmondom én 17 évesen jöttem össze a férjemmel, jövő év májusában leszünk onnan számolva 14 évesek szóval...ennyit ér a nagy tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!