Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is úgy gondoljátok, ha egy...

Ti is úgy gondoljátok, ha egy pár hosszú idő után sem házasodik össze akkor ott valami "baj" van?

Figyelt kérdés
Mondjuk az egyik fél nem akar elköteleződni.
2012. nov. 20. 10:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
De jellemző hogy jönnek az ilyen tizenévesen megismertem a páromat válaszok... az ilyenek nagyon sokat tapasztalhattak.........
2012. nov. 20. 10:56
 12/22 anonim ***** válasza:
66%

Nekünk 8 év után lett fontos, mivel érkezik a kisbabánk és így egyszerűbb a férjem szerint.

Nem hiszem hogy baj lenne a kapcsolattal, nem mindenki érzi fontosnak a "papírt". Mondjuk ha csak az egyik fél miatt van és a másiknak az nem megfelelő akkor érdemes elgondolkodni...

2012. nov. 20. 10:56
 13/22 anonim ***** válasza:
60%

vannak kivételes helyzetek (szinte mindenki ezeket az egyébként létező kivételeket sorolta a válaszában, aki szerint nem fontos), de ez az esetek elemyésző része. nincs 20%, talán még 10 se, sőt. az az igazság, h bmennyire is nem tetszik, egy idő után sértés, ha a kapcsolatból nem lesz házasság, az élettársunk, a párunk egyfajta elutasítása. (hozzáteszem, nem az számít, h mikor lesz házasság, lehet 10 év és 2 gyerek után is a lényeg, h készüljenek a házasságra, mindkettőjük számára egyértelmű vágy és szándék legyen arra, h egy napon egybekelnek.)

tudom, h ezzel érzékeny pontot nyomok és nem leszek népszerű, jöhetnek a piros kezek, mert akkor is így van, csak senki sem vallja be. sokszor még magának sem.

2012. nov. 20. 11:04
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
Én úgy gondolom, igen. Ilyenkor rendszerint a nő "beleragad" a hosszú kapcsolatba, mert bár ő is szeretne már feleség lenni, a külvilág nyomása is egyre érzékenyebben érinti, mégsem tud mit csinálni, hiszen a férfi egyértelműen a tudtára adta, hogy nem fogja őt elvenni, akkor mit csináljon? Marad és magában reménykedik, hátha a párja meggondolja magát egyszer, addig is ő harsogja a leghangosabban, hogy MI nem akarunk esküvőt, holott az esetek 99 százalékában ez úgy néz ki, hogy a férfinak nem elég jó a nő ahhoz, hogy elvegye.
2012. nov. 20. 11:11
 15/22 anonim ***** válasza:
68%
11-es! Neked mi bajod? Én írtam a legelején, hogy 19 évesen ismerkedtem meg a férjemmel. Akkor mi van? Igaz, hogy előtte csak egy kapcsolatom volt, de ha megismertem valakit akit szeretek, normális, jól megértjük egymást mindenféle téren, akkor szakítsak csak azért mert korán összekerültünk hogy legyen "tapasztalatom". Miért? 11 évig ketten voltunk, gyerek nélkül, egyetemet végeztünk közben, lett lakásunk, de buliztunk is sokat, együtt is, külön is, rengeteget jártuk külföldöt. Nem érzem hogy bármiről lemaradtam volna.
2012. nov. 20. 11:17
 16/22 anonim ***** válasza:
60%
Mi 17 éve élünk együtt, van már két gyerekünk, házasság nem volt és nem is lesz. Nagyjából egyezik a véleményünk e téren, azért nem szeretnénk egybekelni, mert ezt nem egy papír határozza meg, plusz a környezetünkben minden házasság tönkrement és mi nem szeretnénk ezt mégjobban megbonyolítani, nekem ez csak teher lenne, az hogy mások, hogy vélekednek rólunk, nem érdekel, én boldog vagyok így.
2012. nov. 20. 11:18
 17/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem, nem gondolnám. Lehet, hogy van, lehet, hogy nincs.
2012. nov. 20. 11:34
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

A kedvencem,mikor 3 éve járogatnak,ebből egy napot sem éltek együtt,de a kisasszony már hisztizik a gyűrűért.

Nem mindegy,hány évesen kerültek össze és mióta tart!

2012. nov. 20. 11:52
 19/22 anonim ***** válasza:
69%

Ha megnézed kedves 11-es a mai még házas párok mind 20-on éves korukban ismerkedtek és akár 40 évesen is együtt vannak ugyanolyan szerelemmel /szeretettel. És az olyan besavanyodott vén nők mint te (akik már 30 évesen is vének belül ) akiknek hú de nagy tapasztalatuk van azzal, hogy házasságig több farkat fogtak mint kilincset lesznek egyedül és szar házasságban , majd itt sírnak GYK-n. Ennyi.

Elmondom én 17 évesen jöttem össze a férjemmel, jövő év májusában leszünk onnan számolva 14 évesek szóval...ennyit ér a nagy tapasztalatod.

2012. nov. 20. 11:55
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
10 éve vagyunk együtt. Ezzel a kérdéssel jön mostanában a párom családja is "Valami baj van köztetek? Miért nem házasodtatok még össze?" Túl fiatalok vagyunk még a házassághoz, mindössze 24, párom 27. Amúgy meg itt most azok tudnak válaszolni akik tizenévesen vagy húszas évek legelején jöttek össze mostani párjukkal hiszen más különben nem tudnának hozzászolni ehhez a kérdéshez :D
2012. nov. 20. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!