Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a menyasszony menstruál az esküvőjén, vagy a nászéjszakán (is)? Járt már valaki így?
"Még nem vagyok menyasszony, de én inkább attól félnék, hogy ha megjön kibírjam ájulás és görnyedés nélkül a görcsöket, mit attól, hogy jajj, csúszik pár napot a nászéjszaka.."
Ott a No Spa, az Algoflex M, de gimiben volt olyan barátnőm, aki Cataflamot szedett, ha megjött neki, szóval azt gondolom, a modern orvostudomány remekül tudja már kezelni ezeket a helyzeteket.
Ha végképp nem így akarod, akkor gyógyszerrel ugyan így el lehet tolni az egész ciklust (más kérdés, ez egészségügyileg mennyire jó), és azzal az egész problémát megoldottad.
Oké, tudom, hogy van gyógyszer (nekem a Cataflam semmit nem ér, de mindegy van más, meg ez nem az egészség topik), de a menstruáció akkor is kellemetlen és jobb az esküvőt (meg bármi fontos eseményt) enélkül megúszni.
Amúgy, hogy a kérdésre válaszoljak, biztos jártak már így, de gondolom mindenki túlélte, csak rossz.
2. vagyok.
Utolsó, én is iszonyúan görcsöltem a fogamzásgátló előtt, ezért nekem is 16 évesen írták fel. Egy ideig tényleg jó volt, de 4 év után annyira tönkre vágta a hormonrendszerem (értsd végig véreztem, hiába váltottam tablettát, tej folyt a mellemből), hogy abba kellett hagynom. Nagyobb huzavona után beállt a menzeszem 35-36 naposra (a fogamzásgátló előtt 28 napos volt), így választottuk ki az időpontot is. Mit ad az ég, az esküvő előtti hónapban rövidült 26 naposra, így pont megjött az esküvőre. Szerencsére a görccsel nem volt gond (nekem mindig a 2.-3. napra társul hozzá a görcs). Szóval néha sajnos bekavarhatnak a dolgok akkor is, ha az ember nem úgy tervezi :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!