Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korig nem égő koszorúslánynak lenni?
Figyelt kérdés
Eddig úgy volt, hogy csak a Párom 19 éves unokahúga lesz a koszorúslány. De meg tudtam, hogy a (32 éves) nővérem "várja", hogy koszorúslány legyen. Nem tudom, felkérjem-e. Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek?2013. márc. 29. 15:26
1/13 anonim válasza:
a nagyink esküvőjén kb 60 éves koszorúslányok voltak :-)
nagyon bájos volt az egész :-)
szerintem nincs korhatár
2/13 skyton válasza:
Én is voltam koszorúslány (27 éves vagyok) Szerintem nem gáz.
4/13 anonim válasza:
Én 24 vagyok, idén leszek koszorúslány. Szerintem sincs korhatár amúgy.
5/13 anonim válasza:
Kérd fel bátran,főleg ha még várja is.Szerintem sincsen korhatár.32 éves még bőven belefér,hacsak nem asszony már.
6/13 anonim válasza:
nekem a testvérem a tanúm lesz, de ha nem így lenne, bármennyi idős is, felkérném koszorúslánynak, ha szeretné.
7/13 anonim válasza:
A hagyomány szerint a párhoz közel álló szingli lányok a koszorúslányok. Én 27 vagyok és koszorúslány leszek a legjobb barátnőm esküvőjén.
8/13 anonim válasza:
Az angolszász hagyományok szerint asszony is lehet koszorús lány. Egy 39 éves, férjezett imerősöm is 30-as sógornőjével édi-bédi rózsaszín ruhában pompázott.
10/13 anonim válasza:
Szerintem ha valaki férjnél van, akkor már ne legyen. Ugyanis akkor ő már nem lány..
Én 2 éve voltam koszorúslány, 22 évesen, de akkor mindenki ilyen korú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!