Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költöttél, költöttetek magadra, hogy olyan menyasszony legyél, amilyen szerettél volna lenni?
15,25 vagyok, lemaradt:
boleró: 890
piros virág a menyecskéhez a hajamba 350
menyecskeruci: nászajándék (nagynénémnek szalonja van)
menyecske ékszer 890 (nyaklánc)
menyalánc: 1000
karkötő:500
fülbevaló: anyósomé volt, ez volt a valami régi
most remélem semmi sem maradt ki...
Ruha 50 $ hasznalt ebay
Cipo uj 5$ ebay
Sal valamra ajandek a ruha melle
Melltarto ruhaba varrva es harisnya nem kellett bugyim meg volt
Ekszerek ebay 5$
Kozmetikus haj 5 ezer ebben egy elokezeles benne volt
Aki tud angolul turelmes es van pay pal szamlaja ebay mindent megtalal fillerekert .
A dekot is ott rendeltem
Ha van ra idod akkor olcson meg lehet oldani.
Nekunk jutottvolna ra de mi olcson akartunk mindent buszkesegbol is
Amin nem sporoltunk az a zenekar es a fenykepesz mindketto profi volt de meg megfizetheto.
Sziasztok!
Adri vagyok, kisvárosi, vidéki lakos. 3 hónap múlva leszek feleség, eddig ennyibe kerültem az uramnak és a közös költségvetésünknek: :)
-menyaruha: 80.000 (budapesti nagyon elit szalonban vásárolt 2012-es kifutó, uszályos Demetrios modell:A párom ajándéka volt.Nem ragaszkodtam volna az elit szalonhoz, nem tudtuk, hova érdemes menni, így ez volt az első hely, ahova betévedtünk.)+18.000 rám varratás, átalakítás, + 10.000 tisztítási díj. Összesen: 108.000Ft
-menyacipő: korábban egy báli alkalomra vásárolt, 5000Ft-os, kínais cipő
-fátyol, boleró, szütyő, kesztyű: varratom, a tüll anyag ára 3500ft volt összesen
-tiara helyett Swarovski köves igazi korona: 8000Ft postaköltséggel (Szerelem volt első látásra, sokat vacilláltam az ára miatt, végül a párom beszélt rá.)
-ékszerek: 3000Ft, Vateráról rendelt, új Swarovski készlet
-fodrász: 2500ft+1800Ft volt a próbafrizura (Volt egy sikertelen próbálkozásom ezelőtt, az 4000Forintot kóstált, végül kerestem másik fodrászt.)
-smink: 2000Ft+1500Ft a próbasmink (szalonban)
-köröm: 2300Ft+ugyanennyi a próbaköröm is (szalonban)
-fehérnemű: bugyi 300Ft-os, melltartó 900Ft-os kínais
-Harisnyám nem lesz, júliusban feleslegesnek tartom, és egyébként sem rajongok érte. Nyitott orrú szandállal is furcsán mutatna. :)
-menyecskeruha: Ajándék volt hugiméktól. A rámvarratás költsége benne van a menyaruha-varratás árában.
-menyecskecipő: 1250Ft-os, kínais tornacsuka ;)Ehhez ragaszkodtam.
-menyecskeékszerek: Ugyanazok, mint a menyaruhások.
Összköltség:138.250Ft kb.
Lehetett volna sokkal többet költeni, de már ígyis sokallom a rám szánt összeget. Az uram is ugyanennyibe került kb. Jó készülődést, blogolást nektek! :)
Ruha, fátyol, kis kiegészítők: 60 ezer (varrattam)
Smink: 15 ezer
Haj: 10 ezer
Ékszer: Kaptam.
Cipő: 4 ezer
Fehérnemű: 2 ezer :D
Én sem értem, nekem minden válasz hasznos volt. Vannak itt unatkozó, irígy, passzióból lepontozgató savanyúseggű fapics@k. Ne törődjetek vele, ennél nagyobb örömük úgysincs...
Mindenkinek köszönöm a HASZNOS választ!
Ruha : 75e volt, ajándèk menyecskeruhával ... ÈS ez pesti butik ( Betty szalon)
Cipők : 4.500 ft
Haj : 8000 ft
SMink : 2000 ft
A Betty Szalont mindenkinek ajánlhatom.Kismamakènt voltam ott,rendkìvül kedvesek,figyelmesek.
Ruha 100 ezer
Haj ( konty)2000, próba 1500
Smink 2000, próba 1500
Cipő 3000 ( erre nem akartam költeni azóta sem volt rajtam és nem is lesz)
Fehérnemű kb 2000
ékszer 3500
köröm 2500 ( de ez amúgy is van)
Melír 3000 ( de ez is mindig van)
8 éve házasodtunk vidéki nagyvárosban.
Menyasszonyi ruha kölcsönzés: 100 eFt, fátyol járt hozzá, mást is adtak volna (pl. kesztyű, fejdísz), de nem kértem.
Fehér cipő: 22 eFt (azóta sem volt rajtam, de még lehet)
Menyecskeruha: 15 eFt (ez nem kölcsönzés)
Fekete cipő: kb. 12-15 eFt (ezt utána napi szinten használtam)
Smink: magamat sminkeltem
Frizura: kb. 4-5 eFt, előtte volt próba, nem emlékszem az mennyibe került
Köröm: egy közeli rokonom készítette el, francia lakozású műkörmöm volt (akkor ez volt a divat)
Hajdísz: csak a fátyol volt rajtam
Ékszer: a mennyasszonyi ruhához vettem fülbevalót és nyakláncot. Nem emlékszem mennyibe kerültek, de nem volt drága. A menyecskeruhához már meglévő ékszereket vettem fel.
Fehérnemű: ez sokba került, vettem fekete és fehér bugyit és fűzőt, valamint harisnyát. Összesen kb. 20-30 eFt volt.
Egyéb: 2-3 alkalommal voltam előtte szoláriumban, mert áprilisi esküvőnk volt, így eléggé fehér voltam előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!