Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Te milyen ruhában mennél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te milyen ruhában mennél az esküvőre?

Figyelt kérdés

Most hétvégén esküvőre megyek, elég hideget mondanak. Nem túl sok vendéggel, de elegáns esküvő lesz.

31/N

2013. márc. 19. 10:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Megnézném, mi van otthon, és felvenném, amit a legmegfelelőbbnek tartok. Nem költekeznék egy fillért sem. De ez én vagyok.
2013. márc. 19. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nadrágkosztümöt,van szép szürke halszálkásom,alá egyszinű ing,vékony sál a nyakamba és kész.

Én se költenék rá külön,sosem szoktam.

2013. márc. 19. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalmi ruhám van, úgyhogy azt. Kicsit nyárias, úgyhogy vennék alá harisnyát( egy térdig érő fekete egyberuháról van szó) amikor kinn vagyok a szabadban, akkor pedig egy elegánsabb kardigánt.
2013. márc. 19. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vennék kosztümöt sállal, mert az nekem az üzleti megjelenés öltözéke.

Egybeszabott ruha jó kardigánnal, hosszú ujjú boleróval, esetleg valami kis zakóval.

Szoknya alkalmi felsővel, blúzzal. Nekem van egy fekete térdig érő, sztrecses anyagú ceruzaszoknyám, már kihúzott párszor a bajból.

Jó egy elegánsabb nadrág is egy alkalmi cipővel, blúzzal.

2013. márc. 19. 12:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármit, ami kicsit elegánsabb. Ha csak rövid van, akkor harisnyával. De akár nadrágkosztüm bármi lehet. Aztán a vacsorára, ami már nyilván úgyis meleg helyen van át lehet öltözni, ha az "ami van"-t túl öregesnek vagy semmilyennek érzed. Ha azt nézem a szilveszteri bulikba, bálokba is elmegyünk aztán ott húzzuk át a nyitottam cipőt stb. De ebből inkább csak mi vendégek csinálunk ügyet, mármint saját magunknak, az összes többi vendég is magával van elfoglalva, esetleg a menyasszonnyal..
2013. márc. 19. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:
nyitottabb*
2013. márc. 19. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Elegánsabb nadrágot csinos blúzzal, nadrágkosztümöt (nem túl unalmas, hivatalosat), zártabb, térdig érő alkalmi ruhát harisnyával (bent biztos nem lesz annyira hideg).
2013. márc. 19. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben egy elegáns, hosszú ujjú, melegebb anyagú kisestélyit/koktélruhát vennék fel.

Pl. vastagabb pamutszatén, bársony (persze abból csakis jó minőségű, szép fényű), brokát, jacquard...

Vagy rövid ujjasat/ujjatlant vennék stólával/boleróval, de szintén vastagabb anyagból, mert egy kis sifon vagy muszlinruhában meg lehet fagyni 10 fokban.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 19. 14:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Hamarosan én is esküvőre megyek (2-3 hét múlva), s még akkor sem lesz meleg.

MOst nagy erőkkel ruhát keresek, de ha nem találok, akkor maradnak az alábbi variációk:

- nadrágkosztüm-blúz

- szoknyás kosztüm-blúz

- szoknya-blúz-blézer

Most egyberuhára vadászom (fekete vagy sötétkék színben)

2013. márc. 19. 21:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat - a képeket külön!
2013. márc. 19. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!