Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te milyen ruhában mennél az esküvőre?
Most hétvégén esküvőre megyek, elég hideget mondanak. Nem túl sok vendéggel, de elegáns esküvő lesz.
31/N

Nadrágkosztümöt,van szép szürke halszálkásom,alá egyszinű ing,vékony sál a nyakamba és kész.
Én se költenék rá külön,sosem szoktam.

Én nem vennék kosztümöt sállal, mert az nekem az üzleti megjelenés öltözéke.
Egybeszabott ruha jó kardigánnal, hosszú ujjú boleróval, esetleg valami kis zakóval.
Szoknya alkalmi felsővel, blúzzal. Nekem van egy fekete térdig érő, sztrecses anyagú ceruzaszoknyám, már kihúzott párszor a bajból.
Jó egy elegánsabb nadrág is egy alkalmi cipővel, blúzzal.

Ez esetben egy elegáns, hosszú ujjú, melegebb anyagú kisestélyit/koktélruhát vennék fel.
Pl. vastagabb pamutszatén, bársony (persze abból csakis jó minőségű, szép fényű), brokát, jacquard...
Vagy rövid ujjasat/ujjatlant vennék stólával/boleróval, de szintén vastagabb anyagból, mert egy kis sifon vagy muszlinruhában meg lehet fagyni 10 fokban.

Hamarosan én is esküvőre megyek (2-3 hét múlva), s még akkor sem lesz meleg.
MOst nagy erőkkel ruhát keresek, de ha nem találok, akkor maradnak az alábbi variációk:
- nadrágkosztüm-blúz
- szoknyás kosztüm-blúz
- szoknya-blúz-blézer
Most egyberuhára vadászom (fekete vagy sötétkék színben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!