Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé nívós esküvőre "illik" ilyen ruhában menni?
Késő tavasszal megyünk egy esküvőre és már most vita van a ruha kérdésben nálunk:)
Ez alapján a kép alapján varratott ruhában szeretnék majd menni.
A cipő pedig a kettő közül valamelyik.
Azt mondja a férjem, hogy ne ezt vegyem majd fel mert ott rajtam kívül nem lesz senki sem hasonló ruhában.
És? Attól mert vannak olyanok akik képesek farmerban is elmenni egy esküvőre még nem őket kellene utánozni.
Szerinted?
Na meg ha szerinted nem akkor mibe kellene menni?
Minden rosszindulat nélkül írom,hogy szerintem ez túlzás...
De mondjuk,ha már az alsó részen alakíttatnál(nem lenne ilyen uszályos),talán jobb lenne.
Igaza van a férjednek, főleg ha tényleg kevésbé nívós. Akkor már eleve a fazon is sok szerintem, a színe pedig főleg ha te tényleg pirosban akarsz menni.
Szerintem illetlenség, én nem mennék senki esküvőjére pirosban. Vagy minimum megkérdezném előtte a menyasszonyt. Egyébként félreértések elkerülés végett, engem nem zavarna ha a saját esküvőmön pirosban lenne valaki, vagy ehhze hasonló ruhában viszont én soha nem vennék fel ilyet máséra. Nem akarnám megsérteni.
Ez már estélyi, esküvökre koktél ruhákban szoktak max menni.
Az én esküvömön volt egy lány egy kiskoktél ruhában ami rettenetesen feszült rajta, de mivel kicsi volt a lány és szuper alakja, a ruha szuper volt rá. Mindenki megszolta mert tüzpiros volt. nekem tetszett, de minden ismerösöm megszolta.
A pirossal szerintem nincs semmi gond, csak a fazonnal. Legalábbis nálunk egyáltalán nem "ciki" pirosban megjelenni, a menyasszonyok gyakran át sem öltöznek egész hajnalig fehérben vannak....
De a fazon nagyon holliwoody...
Nem szabad túlöltözni a menyasszonyt. Márpedig a leírásodból ezzel a ruhával előfordulhat, hogy túlöltöznéd.
A lagziba is mentek? Oda átöltöznél vagy maradna ugyanaz a ruha? Mert akkor praktikussági okokból kisestélyit nem jó felvenni, nem tudsz benne (sztenderd táncokon kívül) táncolni. Vagy koktélruhát, vagy ha valaki nem ruhás, akkor nadrágos szettet jó oda felvenni.
Mit szólnál ennek a ruhának a rövid(ebb) változatához? Szerintem az jó lenne.
Másrészt, cipő: Mennyi időt bírnál ki ezekben a cipőkben hosszútávon? Ha bírod, akkor nagyon szépek. De én pl a platform cipőkben nem tudnék táncolni. Lehet bármilyen magas a sarka, de ne platform.
Eskövőre (főleg lagziba) nagyon fontos, hogy nagyon kényelmes cipőt válassz, mert ha fájni fog benne a lábad az tönkreteszi teljesen az estédet.
Ha nem valami sztár esküvőjére mész, biza' jól kiröhög majd mindenki, mert tényleg sok.
Pláne egy egyszerű esküvőn.
Én sima kis koktélruhában mentem sógorom esküvőjére, nem volt semmi extra. Vajszínű volt hatalmas fekete mintákkal, hozzá sima tűsarkú.
Mindenki ezeréves nadrágkosztümben meg farmerben virított, és rajtam röhögtek hogy minek öltöztem ki.
Pedig az egy komoly esküvő volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!