Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé nívós esküvőre "illik" ilyen ruhában menni?
Késő tavasszal megyünk egy esküvőre és már most vita van a ruha kérdésben nálunk:)
Ez alapján a kép alapján varratott ruhában szeretnék majd menni.
A cipő pedig a kettő közül valamelyik.
Azt mondja a férjem, hogy ne ezt vegyem majd fel mert ott rajtam kívül nem lesz senki sem hasonló ruhában.
És? Attól mert vannak olyanok akik képesek farmerban is elmenni egy esküvőre még nem őket kellene utánozni.
Szerinted?
Na meg ha szerinted nem akkor mibe kellene menni?
Hú hát, a mi esküvőnk is úgymond kevésbé nívós lesz :))
Az az igazság, hogy a menyasszonyi ruhám nincs ennyire feltűnő, mint ez a piros ruha.
Félre ne érts, nagyon szép ruha, de egyet értek az előttem szólókkal. Kicsit túlzás lenne.
Kérdező, senki sem kívánta, hogy farmerban menj. De ez a ruha nagyon is túlzás, de ha feltűnési viszketegséged van akkor menj nyugodtan ebben és égesd le a férjed.
Azért az gondolom eszedbe sem jut, hogy a menyasszony mit fog hozzá szólni...
Nem bántásból, de azt a nőt nem nehéz túlöltözni:))
Olvastam itt egy kérdést régebben, hogy egy nő a saját esküvőjére sportcipőben akart elmenni. Na kb ilyen kategória nő:) Remélem ő azért a sportcipőt kihagyja, de kinézném belőle:)
Még a hónalja is szőrös. Múltkor véletlen megláttam.
Az én mércémet az övénél magasabbra teszem, ha tetszik ha nem:)
Viszont a társaságban lesz legalább 2-3 olyan nő akiről tudom, hogy biztos nagyon szépen kifog öltözni. Tőlük viszont semmi esetre sem akarok lemaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!