Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevésbé nívós esküvőre "illik" ilyen ruhában menni?
Késő tavasszal megyünk egy esküvőre és már most vita van a ruha kérdésben nálunk:)
Ez alapján a kép alapján varratott ruhában szeretnék majd menni.
A cipő pedig a kettő közül valamelyik.
Azt mondja a férjem, hogy ne ezt vegyem majd fel mert ott rajtam kívül nem lesz senki sem hasonló ruhában.
És? Attól mert vannak olyanok akik képesek farmerban is elmenni egy esküvőre még nem őket kellene utánozni.
Szerinted?
Na meg ha szerinted nem akkor mibe kellene menni?
"nem vagy semmi...önbizalmad nuku lehet, ha csak ilyen feltünő ruhában érzed magad szépnek, jónőnek, feltünőnek..."
Köszi, de van önbizalmam:) Tisztában vagyok vele, hogy "jónő" vagyok. Különben ilyen ruhát mint az a piros felsem vennék. Ugyanis ez keveseknek áll jól, meg kevesen tudják viselni is.
Most én arról nem tehetek ha a menyasszony trapli. Attól még én nem fogok bizonyos embereket alulöltözni.
Mondom még a hónalja is szőrös a menyasszonynak!:) Egy ilyen nőhöz én nem igazítom magam!
Akkor mi lenne ha megkímélnéd a násznépet becses társaságodtól?
Basszus, ezért nem hívtam meg egy parasztot se az esküvőnkre a barátainkon kívül, holott illett volna.
Én bizony tornacsukában leszek, mert megtehetem!
Senki nem akar majd túllicitálni, én pedig baromi jól fogom érezni magam.
Bár valljuk be, nem ilyen IQ fighter társasággal nyomulok.
Ja,bocs-már elvettek..
Szerencsétlen bolond!:D
Jaj de kis duli fulik vagytok:)))
"Én bizony tornacsukában leszek, mert megtehetem!"
Büszke lehetsz magadra! Nem vagyunk egy színvonalon szivi!
"Bár valljuk be, nem ilyen IQ fighter társasággal nyomulok."
Hanem? Alteresekkel? Vagy hajléktalanokkal?
Te meg 33-as meg 34-es annyira szánalmas dumát vágtál le, hogy az félelmetes:)) Jót nevettem rajtad (is):))
Kérdező, tudod az lehet a baj, hogy hiába van a mai divatirányzatok szerint mázlis alakod, ha nincs stílus-érzéked.
Egy ilyen szitut egy valóban stílusos ember pl. úgy old meg, hogy olyan ruhát-cipőt-kiegészítőt választ, ami kinézetre egyszerű és visszafogott, de az anyagából-fazonjából egyértelműen lejön, hogy nem a kínai piacon dobták utána, hanem minőségi, márkás darabok. Így a menyasszonyt sem öltözi túl hivalkodóan, ugyanakkor a sznobokat is üti a guta...
(persze kivéve, ha te pont azért keresel ilyen hivalkodó cuccot, mert pont te hajtasz a valójában soha sem létezett "nívó" látszatában... az ilyesfajta feltűnősködés mindig erősen cifra-nyomorúság szagú dolog... annál meg kevés szánalmasabb dolog van....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!