Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen ruhában elmehetek esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ruhában elmehetek esküvőre?

Figyelt kérdés

Pink, csipke, alábélelve sima pink anyaggal:

[link]

háta, értelemszerűen pinkben: [link]

A modelleknél én sokkal alacsonyabb vagyok, nekem kb. térdfölé ér 1-2 centivel.

Mondott nekem valaki egy olyan véleményt, hogy á ne vegyek fel pinket, de tudtommal csak fekete, fehér, piros nem illik, örülök, hogy találtam valami olyan alkalmi ruhát amit később is tudnék használni, jól áll, nincs kint a seggem, mellem, de nem sülök meg és nem fekete, fehér, piros... most ez tényleg olyan gáz, hogy pink? MÁs szín meg vagy fekete, vagy fehér, vagy olyan, amihez meg nincs cipőm és többet nem venném fel.

2012. jún. 23. 00:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon csini ruha,nyugodtan elmehetsz benne.
2012. jún. 23. 00:53
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Bár azt mondják,hogy a piros,fekete,és fehér ruha nem illik, mégis szinte mindenki ilyen színű ruhát visel(én is pirosban voltam)

Szóval nyugodtan felveheted a pink ruhát még akkor is ha azt mondják nem illik.

2012. jún. 23. 00:54
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
szerintem nyugodtan elmehetsz benne, nagyon jól néz ki :))
2012. jún. 23. 00:56
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
elegáns, igen
2012. jún. 23. 00:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Remek, köszönöm, akkor most megnyugodtam. Szívem szerint az ezüstöt venném, de az nagyon menyasszonyi lenne, így csak a pink az, amit még ki tudok használni. Az a bizonyos valaki azt mondta, hogy nem jó, mert nagyon pink és majd mindenki engem bámul, nem a menyasszonyt...
2012. jún. 23. 01:07
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk szerintem az ezüst sem egy rossz választás, de ez a pink is jó. :)

A lényeg hogy legyen rajtad egy kardigán/boleró a templomban!

2012. jún. 23. 01:43
 7/14 anonim ***** válasza:
11%
Szép a ruha, de kifogástalan alakot kíván. A hát része pedig csak akkor ilyen dekoratív, ha nincs a hátadon egy gramm zsír sem, mert ha vannak hurkák itt-ott rajta, akkor egy ilyen hát kivágású ruhában ízléstelenül fogsz kinézni. Sokszor látok olyat, hogy lóg a zsír a nők hátán, és ehhez nem kell feltétlenül kövérnek lenni, elég csak pár kis hurka, és fölvesznek ilyen ruhákat, fölsőket, hát undorítón néznek ki. Ha nincs a hátadon egy gramm háj sem, akkor vedd fel bátran, de ha csak egy pici is van, inkább válassz másik ruhát!
2012. jún. 23. 01:54
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Elmehetsz ,persze. Látszik a ruhán, hogy kis könnyű, ebben a nagy melegben pont ilyen kell! Jó szórakozást!
2012. jún. 23. 07:18
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
Mehetsz benne nyugodtan. Szerintem tök szép!
2012. jún. 23. 07:52
 10/14 anonim ***** válasza:
77%
Mehetsz benne, nagyon szép! Én még az ezüstöt is bevállalnám, hisz nem fehér. Amúgy ehhez elől ilyen testszínű melltartót teszel, azt a szilikont? Nekem is tetszenek a hát nélküli ruhák csak sajnos kicsi a mellem és mindig push-up melltartót hordok, de az meg gusztustalan ha kilátszik hátul, hogy van rajtam valami, így kéne már valami megoldást találnom, ami csak elől "takar". (Ilyenre gondoltam: [link]
2012. jún. 23. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!