Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3100-as méhszájjal utazhatok...

3100-as méhszájjal utazhatok autóval egy órát, és utána elmehetek egy esküvőre és lagziba is?

Figyelt kérdés
Korábban (kb. 1 hónapja) volt barnás vérezgetésem, kisebb görcseim. Szedem a Magne B6-ot, és általában jól érzem magam.
2009. szept. 18. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy óra autóút semmi, viszont a korábbi problémák miatt inkább megkérdezném a dokit.

Szerintem maga a lagzi nem fog megártani, hiszen , ha akarsz ülhetsz, ha akarsz sétálhatsz, de ha nagyon gáz van haza is mehettek.

Én bevállalnám, de inkább kérdezd meg!

Jó mulatást, ha mentek! :)

2009. szept. 18. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a jövő 7en utazom busszal (kb 3 órás), nem hosszú időre, de megkérdeztem a dokit, azt mondta előtte megnéz. Tegnap voltam nála, azt mondta, hogy zárt a méhszáj, mehetek. Megnyugodtam.

Nem hiszem, hogy az utazás ártana, sokan a munkahelyükre vagy dokihoz többet utaznak. A lagzi, meg a nem túl nyugis, inkább zajos körülmények miatt kérdezd meg ilyen előzmények után.

Szerintem egyébként nem lesz semmi gond,ha elfáradsz, tiplizel. Ennyi! Gondolom nem te járod el majd az újasszony táncot(-:

2009. szept. 18. 18:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha van ügyeletes kórház a környéken, amiben megbizom, akkor is csak talán. De inkább nem.
2009. szept. 18. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
2009. szept. 18. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze! Csak meg ne bánd!
2009. szept. 18. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy már mindegy,de megnyugtatlak:Én 20 hetes voltam 3100,plusz én voltam a menyasszony:)

Semmi baj nem volt,csak pihengetni kellett,az ájszaka folyamán.

2009. szept. 22. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!