Egy újjnyira nyitott külső méhszájjal,24 hetesen azért elmehetek házon kívül pár órára, családi program? Autóval, nem járkálnék sokat. Tényleg csak pár óra. A doki nem tiltott el teljesen a mozgástól, még.
Figyelt kérdés
Nem akarom hogy tovább nyíljon, ezért nem szoktam elcsavarogni, itthon is inkább csak fekszem, de jó lenne már kimozdulni.Merjek, vagy ikább ne?2009. máj. 8. 15:28
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nagyon érdemes a dokival megbeszélni, hogy mit szabad és mit nem.
Nekem 2 éve ugyan ebben az időben nyílt ki a méhszájam. A doki megkért hogy ne dolgozzak, de nem erőltette a táppénzt.
1 héttel a szülés előtt hagytam abba a munkát.
Szóval nem jó ha nyitva van, de nem feltétlenül kell szobába zárva tölteni a következő 16 hetet :D
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Még két hét mire megyek megint hozzá hogy megnézzen.Még buliba(bál)is elengedett, csak mondta hogy ne ugráljak.De én nem mentem, pedig mehettem volna.Azértgondolom hogy egy kis családlátogatás még belefér, már rég láttam őket.Dolgozni persze nem dolgozok.
2009. máj. 8. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!