Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen ruhában elmehetek esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen ruhában elmehetek esküvőre?

Figyelt kérdés

Pink, csipke, alábélelve sima pink anyaggal:

[link]

háta, értelemszerűen pinkben: [link]

A modelleknél én sokkal alacsonyabb vagyok, nekem kb. térdfölé ér 1-2 centivel.

Mondott nekem valaki egy olyan véleményt, hogy á ne vegyek fel pinket, de tudtommal csak fekete, fehér, piros nem illik, örülök, hogy találtam valami olyan alkalmi ruhát amit később is tudnék használni, jól áll, nincs kint a seggem, mellem, de nem sülök meg és nem fekete, fehér, piros... most ez tényleg olyan gáz, hogy pink? MÁs szín meg vagy fekete, vagy fehér, vagy olyan, amihez meg nincs cipőm és többet nem venném fel.

2012. jún. 23. 00:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is nyugodtan mehetsz benne, semmi gond a pinkkel, ne gyártsunk még több tiltólistás színt esküvőre :)
2012. jún. 23. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nyugodtan elmehetsz benne.

Esetleg meg tudnád mondani, honnan vetted, mert én is ilyet keresek.

2012. jún. 23. 11:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép ruha! :)
2012. jún. 23. 14:00
 14/14 A kérdező kommentje:
Angliából hozattam, a legközelebbi üzletük kb. 2000 kilométer itthon nem kapható.
2012. jún. 23. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!