Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így elmehetek az esküvőre?
Figyelt kérdés
Találtam egy nagyon csinos szatén szoknyát. Alapvetően kék, de vannak benne kisebb fehér minták, így tök jól nézne ki egy teljesen egyszerű fehér ujjatlan felsővel. Meg akkor felvehetném hozzá a fehér balerinacipőmet. Arra gondoltam, hogy esetleg még felteszek a nyakamba egy kék kendőt, meg majd veszek egy színes hozzáillő zakót is. Szóval szerintem ez így jó lesz? Nem szeretném ha a fehér lenne az imponáló a ruhámban és emiatt kérdezem.
Előre is köszi a válaszokat. :)
2012. ápr. 22. 18:57
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint nem zakót. Kis kabátot. :)
2012. ápr. 22. 18:58
3/9 mosolyogj! válasza:
Szerintem nagyon jól fogsz így kinézni, remek ízlésed van ;)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Így nyugodt szívvel veszem meg a szoknyát. :)
2012. ápr. 22. 19:10
6/9 anonim válasza:
ha az a színes kiskabát nem passzol a kék és fehér színhez elrontod az egészet
8/9 A kérdező kommentje:
Bocs, igazad van. Domináns a helyes szó.
2012. ápr. 22. 19:36
9/9 anonim válasza:
nagyon jó
a kák szoknya mellett a fehár nem lesz domináns
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!