Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet megérteni?!
Jövő márciusra tűztük ki az esküvőt.Boldogan mondtam anyukámnak,de aztán hamar kaptam a megjegyzéseket.Miért pont márciusban,miért nem lesz menyasszonyi ruhám(nem szeretnék),miért csak polgári,de mikor kijelentettem,hogy kis esküvőt tervezünk a vőlegényemmel,kitört a vihar.
Mert mi az hogy nem hívjuk meg a tágabb rokonságot(legalább 50 ember,az én rokonaimról van szó),"csak"őket,szüleinket,nagyszüleinket!Mert ha meghívom X-et,akkor Y-t is meg kell,különben sértődés lesz!Majd azt vágta a fejemhez,hogy ha már nem akarunk meghívni mindenkit,akkor menjünk csak 2 tanúval,vagy jön mindenki vagy senki se!És egész életemben haragudni fognak rám ezért!
Semmi bajom a rokonokkal,de nincs fölös félmillióm jóllakatni és elszórakoztatni őket,és őszintén szólva nem is szeretném.Ki nem állhatom a nagy felhajtásokat,meg a puccot.A párom rám bízta a szervezést,de azért ő is jobban örülne egy szerényebb esküvőnek.Anyám meg hajtogatja a magáét,hogy milyen esküvő lesz az,meg jön nekem a zenekarral meg étteremmel.
Mért nem lehet megérteni,hogy nem akarunk se rózsaszirmokat se galambokat se habos ruhát se nagy dínom-dánomot,csak egy kis nyugalmat?!Mi fizetjük az esküvőt,hadd legyen már az amit mi szeretnénk!
Nekünk az a legfontosabb,hogy kimondjuk egymásnak az igent,és nem a fent említettektől leszünk boldogabbak.Anyámnak viszont úgy tűnik fontosabb a külvilág,a rokonok elismerése mint a saját gyereke boldogsága!Ha mi így szeretnénk,akkor nyilván nekünk az lesz a legszebb!
Már azon kezdtem gondolkodni,hogy titokban elmegyünk a hivatalba és senki se fog tudni róla,mikor házasodunk.
Más is járt már így?
Ne hagyd, hogy bármit is fizessenek, még azt hinnék, hogy beleszólhatnak a "napotokba" :(
Márciusig van még idő, ha néhány héten belül nem csitul a hangulat, akkor legyen "kéttanús" esküvő. Ne menjetek bele semmi olyanba, ami feszélyezne titeket!
Kevés dologban adok arra, mit az amcsi filmeken látok, de az esküvő témájában egész jó az a módi.
A pár hűséget esküszik, aztán rögtön lelép nászútra, a többiek meg mulassanak jól! Ebből is látszik, hogy kinek mi a fontos. A pár egymással törődne, a szülők meg akarják mutatni, hogy milyen kivagyiak, a násznép meg legtöbbször csak egy jót akar mulatni, a vénasszonyok összejönnek pletykálni, a fiatalabb nőket végre megtáncoltatja valaki stb. (Az esküvőszervező meg jó pénzért kiéli az önmegvalósító hajlamait.)
Tehát az esküvő lagzi része NEM AZ IFJÚ PÁR KEDVÉÉRT VAN. Ez a szomorú valóság, kár rajta rágódni. Szerintem. ;)
00:25-ös vagyok. Ha már letörnek a szarvai, azért ne dobd el magadtól, mert nem gonosz! Csak nem tudja, hogy hol a helye. Ha anya leszel, majd észreveszed, mennyire kiszolgáltatott egy baba. Aztán felnő hirtelen és nem érted, miért utasít el. Nem egyértelmű ám a határ neki a segítség és az uralkodás közt.
De én csak egy 22 éves babás anyuka vagyok...
Szia!!!
Mi történt?? Milyen volt végülis az esküvő??
Nagyon kíváncsi vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!