Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőt elvennél feleségül?
Pozitív:
- szeret, szeretem
- gyönyörű (nem kicsit, nagyon!)
- igényes, igazi nőies NŐ
- nagyon jó az ágyban
- kedves, aranyos
- vidám, jó humorérzéke van
- megértő
- őszinte, hűséges típus
- a közeljövőben szeretne tőlem gyereket (én is akarok már gyereket)
Negatív:
- buta mint a tök (tudom nem szép ilyet mondani, de ami igaz az igaz!)
- ismeretlen művelet számára bármi nemű házimunka
- nem szeret dolgozni
- nem tud a pénzel bánni
Tudom nem sok infó, de ezek a főbb tulajdonságok alapján Te feleségül vennél egy nőt?
Én persze nem az itteni válaszok alapján fogok dönteni csak kíváncsi vagyok mások, hogy állnának hozzá.
Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy a moderátorok nem szórakoznak, hanem, ha te hozzászólásaidat sok, ki tudja hány ember provokatívnak csak veszekedést indítónak tartja és bejelenti, akkor törölni fogják.
Az oldalak meg az egész oldalt, a közösséget, a sok ember zavartalan oldalhasználatát tartják szem előtt és nem azt, hogy valami holdkóros igazságosnak tartja-e, hogy őt törölték vagy sem.
Nem a saját otthonodban vagy, itt vannak szabályok, amihez alkalmazkodni kell, ha a közösség nagy része kivetnivalót talál a modorodban, provokálásodban, akkor annak megfelelően cselekszik a moderátor, és ha nem tetszik, akkor mehetsz másik fórumra írogatni. Így működik tudniillik az internet meg a fórumozás.
Ha jó humorérzéke van, hogy lehet buta? Hogy lehet megértő, ha buta, a megértő megért valamit.
És ha mégis buta, akarod, hogy a gyereketek is buta legyen?
Saját családomból tudok neked példát felhozni. Apukám is több diplomás, nagyon jó munkahellyel rendelkezik, művelt, intelligens ember. Elváltak a szüleim, apukám a munkahelyén találkozott egy fiatal, szép nővel. Igazából nekünk sem volt vele bajunk, amíg meg nem tudtuk, hogy milyen buta! És ez idővel sem változott. Sőt! Úgy érzem apukám is " hozzá butul". Értem ezt úgy, hogy meglátásom szerint ő sem olvas már, nem jön/jönnek velünk színházba, megnyilvánulásai sem olyan szintűek, mint régen. Engem ez nagyon zavar és nem azért, mert mindenki diplomás a családból, hanem mert nem tudok már vele olyan témákról beszélgetni (pl. tudományos dolgok...). Van már 2 kisgyerekük, akik irtózatosan rosszak. Olyan dolgokat engednek meg maguknak, amit mi a testvéreimmel sosem mertünk volna. A nő persze se takarítani, se főzni nem tud, ezt a bébiszitter idős nagymamám csinálja helyette. Apukám pénzét szórja folyamatosan (persze van neki, de mértéket akkoris kell tudni tartani!) és csak arról tud beszélni, hogy még mennyi minden drága dolgot vesz majd magának. Én sokáig próbáltam barátkozni vele, együtt jártunk például szoláriumba. Egyáltalán nem vetettem meg az ilyen dolgokat sem, de ezeken kívül nem nagyon találtunk közös témát.
Tehát ennyi a szépség. Sokkal nagyobb probléma a butaság. Persze nem én élek vele együtt, de úgy érzem apukám vak! Viszont nem fogok beleszólni a döntésébe.
Én nem válaszolok arra, hogy vedd el vagy ne. Csak gondold át milyen jövő vár majd rátok (nem anyagilag). Hogy tudsz-e olyan emberrel együtt lenni, aki intellektuálisan nem melléd való.
Ha igen, akkor sok boldogságot! :)
Kit érdekel, hogy valakit eltartanak, vagy nem. Az mindenkinek a magánügye, mindenkinek más róla a véleménye és sok mindenkinél jól működik.
A baj inkább azzal van, ha valaki ostoba, mert az rohadt idegesítő tud lenni egy idő után.
Buta, ez igazán relatív fogalom. Lehet, te is buta vagy valaki máshoz képest.
A gond az, ha nem szeretne dolgozni, és nem hajlandó ezen a téren javulni.
Az a fő probléma, ha valaki nem szeretne fejlődni a hiányosságai terén, és nem az, ha vannak hiányosságai.
A szépség elég mulandó. A hűség, őszinteség, kitartás, fejlődőképesség elég lényegesek. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!