Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőt elvennél feleségül?
Pozitív:
- szeret, szeretem
- gyönyörű (nem kicsit, nagyon!)
- igényes, igazi nőies NŐ
- nagyon jó az ágyban
- kedves, aranyos
- vidám, jó humorérzéke van
- megértő
- őszinte, hűséges típus
- a közeljövőben szeretne tőlem gyereket (én is akarok már gyereket)
Negatív:
- buta mint a tök (tudom nem szép ilyet mondani, de ami igaz az igaz!)
- ismeretlen művelet számára bármi nemű házimunka
- nem szeret dolgozni
- nem tud a pénzel bánni
Tudom nem sok infó, de ezek a főbb tulajdonságok alapján Te feleségül vennél egy nőt?
Én persze nem az itteni válaszok alapján fogok dönteni csak kíváncsi vagyok mások, hogy állnának hozzá.
Buta... buta... Az nem fog javulni, csak szégyelled majd meg idegesít otthon. Hiába kedves, mert szép se marad örökké, meg a szex se lesz elég, ha egyszerűen buta.
Hidd el társaságban majd azt nézed, hogy istenem a Kovácsnénak lehet nincs akkora dudája, de legalább meg lehet vele jelenni és nem kell attól félni a férjének, hogy kinyitja a száját és kiderül milyen buta.
Én azért szívesebben választok egy olyat, aki gyönyörű és nem segg hülye, mert van szép számmal olyan is.
Érdekes én igazán ostoba nőt keveset látok, biztos nem is elégednék meg eggyel.
Mennyi ideje jártok együtt? Egyéb kérdésekben egyetértetek? konkrétan vallásra politikára egyéb kérdésekre gondolok.
Tudod, ha úgy érzi valaki, hogy a társa bizonyos kérdésekben nem egy fenomén, mondjuk a férfi fizikus, és a nője humán beállítottságú, nem ért a fizikához semmit, de mondjuk olvasott, művelt, tehetséges, és ezért a férfi felnéz rá, akkor ez a párosítás jó. Viszont ha te általánosságban kijelented róla hogy ennyire ostoba, az már régen rossz. Ha nem tudod tisztelni a társadat, akkor előbb utóbb meg fogod csalni, vagy ő téged, mert érzi hogy semmibe veszik.
Ettől függetlenül együtt lehet élni, de minek házasodni? Házasságot kötni csak azzal szabad, akivel 90 %-ban legalább úgy érzed hogy ő az akit kerestél. Akire rábízhatod magad. Ez nem csak arra igaz, hogy a nő merje rábízni magát a férfire, hanem fordítva is. Rá mered bízni a titkaidat? ha problémád van, meg tudod beszélni vele, hogy mi lenne a helyes lépés?
Egyébként van a leírásban egy-két ellentmondás. Én ostoba embert még nem láttam akinek jó lett volna a humorérzéke. Aki buta, az a vicceket se érti... vagy nincs igazam? :)
És a szüleid mit mondanak? Nem ártana őket is megkérdezni.
A kérdést sem véletlenül tetted fel, mert bizonytalan vagy. Érthető. Ha bizonytalan vagy, nem szabad házasságot kötni. A kapcsolat maradhat, de komolyra kár fordítani. Neki sem jó ha olyan pasival van, aki ennyire butának tartja.
34/N
a pozitivumokat egy guminő is tudja-kivéve a gyerekszülést.
bármennyire jó az ágyban eleged lesz egy idő után a retkes lakásból, abból h egy értelmes szót se tud kinyögni,h elszórja a pénzedet és otthon döglik.
kell ez neked? max ha milliomos vagy és veszel fel házvezetőnőt,te kezeled a pénzt és a haverokkal dumálod ki magad. de ehhez meg nem kell nősülni,elég heti 2x elmenni megd..ni
hidd el van olyan nő aki minden kritériumnak megfelel
amúgy azt is gondold át a gyerekeidnek tényleg ilyen anyát-példát-akarsz??
ja,nő vagyok
28. vagyok.
Miért lettem lepontozva? Lehet a kérdező, ronda és büdös igénytelen, akkor tökéletes neki a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!