Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen nőt elvennél feleségül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen nőt elvennél feleségül?

Figyelt kérdés

Pozitív:

- szeret, szeretem

- gyönyörű (nem kicsit, nagyon!)

- igényes, igazi nőies NŐ

- nagyon jó az ágyban

- kedves, aranyos

- vidám, jó humorérzéke van

- megértő

- őszinte, hűséges típus

- a közeljövőben szeretne tőlem gyereket (én is akarok már gyereket)

Negatív:

- buta mint a tök (tudom nem szép ilyet mondani, de ami igaz az igaz!)

- ismeretlen művelet számára bármi nemű házimunka

- nem szeret dolgozni

- nem tud a pénzel bánni

Tudom nem sok infó, de ezek a főbb tulajdonságok alapján Te feleségül vennél egy nőt?

Én persze nem az itteni válaszok alapján fogok dönteni csak kíváncsi vagyok mások, hogy állnának hozzá.

2013. febr. 23. 14:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
94%

a buta embereknek általában nem sok érzékük van a humorhoz. az igazán jó humor az intelligensek tulajdonsága.

a nem tud a pénzzel bánni plusz a buta az elég tetemes hitelkártya tartozást von maga után.

ilyen nővel nem szabad vagyonközösségben élni, pláne nem gyereket csinálni neki, mert akkor úszott az egzisztenciád.

egy halom értelmes, kedves nő van a világon, lehet nem topmodellek, de hosszú távon jobb partnerek mint a fent vázolt hölgyemény.

2013. febr. 23. 16:55
 32/69 anonim ***** válasza:
92%

Azért az sem mindegy, hogy miben nyilvánul meg a butasága, mert a kérdező nem írta. Hatalmas különbségek vannak aközött, ha valaki intelligens, csak épp nem volt lehetősége tanulni, vagy nem is érdekli, és egy mondatot nem tud helyesen leírni. Vagy a kérdező látja érdekesen a dolgokat, és teszem azt műszaki ember lévén mindenki hül.ye és buta aki nem jártas a műszaki dolgokban, akkor is ha egy ügyvédről vagy orvosról van szó.

De mind1 is, én nem venném el, mert a szépsége, kedvessége idővel elmúlhat, de ne költse el minden hül.yeségre a pénzt, amit én kerestem meg, ha már egyszer buta, és nem szeret dolgozni.

2013. febr. 23. 17:01
 33/69 anonim ***** válasza:
25%
A nők többsége nem tud bánni a pénzzel. A butaság relatIv, mert lehet csak lexikális tudása nincs, ami csiszolható. Ha szereted és szeretsz a társaságában lenni, ha hiányzik, amikor nincs veled, akkor vedd el. Egyébként az se véletlen, hogy aki hIres és gazdag, vagyis bárkit megkaphat, általában nem atomfizikusokkal járnak, hanem szép, szórakoztató csini babákkal. Le lehet pontozni, egy nő vagyok, de a pasik véleménye ez. Annyira buta mégse lehet, ha vele vagy és humorosnak és igényesnek találod.
2013. febr. 23. 17:27
 34/69 anonim ***** válasza:
93%

"A nők többsége nem tud bánni a pénzzel."

Ez hülyeség. Én speciel nem tudok vele bánni, de nem azért, mert nő vagyok. Anyám tud vele bánni, apám minden sz@rra elszórja. Egyáltalán nem nemfüggő.

2013. febr. 23. 17:47
 35/69 anonim ***** válasza:
76%
Kedves 34-es, az ilyeneken, mint akit idéztél, felesleges felbasznod magad :) Szándékosan provokatív, hímsoviniszta majom, aki maga is tisztában van azzal, hogy hülyeséget állít, csak trollkodni jár ide :)
2013. febr. 23. 18:31
 36/69 anonim ***** válasza:
95%

Az, hogy szép lényegtelen, végül úgyis megcsúful, ez nem szempont. Ugyanez vonatkozik a vidámságra is és a szexuális teljesítményre is.

Viszont lehet bármilyen "igényes nő", a butaság valahol nem más, mint nagyfokú igénytelenség. Most nem azt mondom, hogy legyen mindenki atomfizika professzor, de egy minimális műveltség, tájékozottság nem tehetség, adottság kérdése, hanem szorgalom és magammal szembeni igényesség. A házimunka ugyanez, nem kell főszakácsnak lenni, de egy minimális tudás szerintem pusztán szorgalom kérdése. A munka meg tartást ad, elég szomorú ez a felfogás, hogy nem dolgozik. Gondolom majd veled szeretné eltartatni magát, amivel nem lenne baj, ha közben otthon vezetné a háztartást és nevelné a gyerekeket, de erre sem képes.

Tehát nem venném el. Egy nő nem attól igényes, hogy hetente fodrászhoz meg műkörmöshöz jár, hanem attól, hogy szellemileg is ad magára.

2013. febr. 23. 18:38
 37/69 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nagyot tévedtem:)

Jóval értelmesebb mint itt sokatok! Vicces azért:))

2013. febr. 23. 18:45
 38/69 anonim ***** válasza:
94%

Ez mindig attól függ, hogy neked mi számít a legtöbbet. Ha buta, mint a tök, és te okos ember vagy, és társat keresel, akkor nem veszed el, mert nem társ az egy okos embernek, aki fel sem fogja, amit az beszél.

Ha neked gyerek kell és ő erre hajlandó, az oké. Ha neked ez a legfontosabb, akkor vedd el.

Jó humora nem lehet annak, aki buta, mint a tök. Ez azt jelenti, hogy a te vicceiden azért röhög, mert nagyon jól figyel arra, mikor kell röhögni (blöfföl), de nincs humorérzéke. A humorérzék nagyon erősen IQ-hoz kötött, ha valaki buta, mint a sárgaföls, akkor szinte biztos, hogy nincs humorérzéke.

A szépség és a gyönyörűség nem valódi érték, mert rendkívül mulandó és törékeny állapot. Elég csak egy hormonmegborulás a terhesség alatt és máris elefánt lesz a karcsú őzikéből. (már bocs a plasztikusságért) Elég csak egy komolyabb betegség, és máris oda a szépség.

Ha nem szeret dolgozni és a házimunka is büdös neki, akkor az azt jelenti, hogy te, Kedves Kérdező, leszel az, aki robotolsz egy bájos Szépikének, aki elveri a pénzedet az összes fillérig, és amikor felelősségre vonod, akkor bájosan rád modolyog és te pedálozol tovább neki?

Én nem venném el. Nekem más az értékrendem. Nálam a buta, mint a sárgaföld eleve kizárja, hogy társ legyen; a lusta mint a dög szintén, nem beszélve az elveri a pénzemet az utolsó vasig szó nélkülig kitételről. A hűség evidens, de a szépség nekem nem számít.

De ez a te dolgod.

2013. febr. 23. 19:29
 39/69 anonim ***** válasza:
59%
Elveszed vagy sem?
2013. febr. 23. 19:46
 40/69 A kérdező kommentje:

Azok akik annyira mondogatják, hogy a szépség nem szempont állítom rondák mint a világháború!

Annyira pedig nem mulandó csak folyamatos munkába kerül. Meglehet nézni néhány jól karbantartott 50-es nőt hogy néznek ki! Arra pedig nem lusta, hogy a szépségért dolgozzon:)

Egyébként pedig inkább múljon el a szépség mint sose legyen meg.

"Ez azt jelenti, hogy a te vicceiden azért röhög,"

Az én "vicceimen" biztos nem röhög mert én nem szoktam viccet mesélni.

Épp az ilyen viccmesélés való a humorérzék nélküli, sekélyes embereknek, akik ezzel erőltetik a szórakozást.

"aki elveri a pénzedet az összes fillérig,"

Az anyagi helyzetem miatt ne aggódj:)

"Elveszed vagy sem?"

Persze, hogy el!

2013. febr. 23. 19:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!