Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen nőt elvennél feleségül?
Pozitív:
- szeret, szeretem
- gyönyörű (nem kicsit, nagyon!)
- igényes, igazi nőies NŐ
- nagyon jó az ágyban
- kedves, aranyos
- vidám, jó humorérzéke van
- megértő
- őszinte, hűséges típus
- a közeljövőben szeretne tőlem gyereket (én is akarok már gyereket)
Negatív:
- buta mint a tök (tudom nem szép ilyet mondani, de ami igaz az igaz!)
- ismeretlen művelet számára bármi nemű házimunka
- nem szeret dolgozni
- nem tud a pénzel bánni
Tudom nem sok infó, de ezek a főbb tulajdonságok alapján Te feleségül vennél egy nőt?
Én persze nem az itteni válaszok alapján fogok dönteni csak kíváncsi vagyok mások, hogy állnának hozzá.

Nőként válaszolok.
Én olyannal tudom elképzelni az életem akivel hasonló a gondolkodási módom és a műveltségi szintem.

A szepsege el fog mulni, az igenyessege talan csokkenni fog, a szex egy ido utan unalmassa valhat, a kedvesseg, aranyossag hosszutavon elmulhat. A butasagon lehet javitani, a hazimunkara ra lehet szoktatni, a munkara ra lehet kenyszeriteni, penzzel meg lehet tanitani banni.
Tehat a pozitivat is at lehet forditani negativba es a negativat is pozitivba. Ha szereted es ugy gondolod, hogy ez 20 ev mulva is igy lesz, akkor vedd el. Ha a negativ tulajdonsagai nagyon zavarnak, akkor ne vedd el.

Egy fiú,megkérdezte a papot.
- Atyám,melyiket vegyem feleségül,a szép lányt akit még talán a haverjaim is majd megdugnak,vagy a csúnyát,aki senkinek sem kell.
- Fiam,te döntsd el mi a jobb.
Egy szép ,és finom tortát együtt megenni a barátaiddal.
Vagy egyedül megenni egy vödör sz.rt.

1. Ha elveszek valakit, az azért van jó esetben, mert szeretem, vele akarom leélni az életem. Ha ez megvan, akkor pozitív-negatív tulajdonságaira teszek magasról, elfogadom velük együtt.
2. Ha a mérlegelést néztük, amit készítettél: a szépség múlandó, gyerekeket bárki akarhat tőled, a szex sem lesz ilyen örökké. A humor, kedvesség, stb. az idő fogán múlik: ha nem alakul jól az életetek, lehet belőle 10 éven belül is hárpia, ha meg jól alakul, akkor is válhat belőle elkényeztett, arrogáns liba (ez utóbbira több esélyt látok). De persze annak is megvan az esélye, hogy ilyen marad...de ez kb. 0.1%, hiszen az ember folyamatosan változik. Kérdés, hogy pozitív vagy negatív irányban.
3. A negatív tulajdonságai...nos: munkakerülő, lusta, szórja a pénzt, és ráadásul még buta is.
Ez engem azért zavar mert az ember igenis becsülje meg a munkát, és ne fájjon neki dolgozni, lássa be, hogy ez is az élet része, és azért, hogy elérjünk valamit, küzdeni kell. Ha ez nincs meg benne, akkor csak egy üres bábú.
Buta: amit az előbb leírtam. Ha beszélgetni nem lehet vele, nem érdeklik az új dolgok, nem értelmes, szégyellnivaló társaságban, műveletlen: továbbra is csak egy bábú.
Házimunka: ez igazából nem érdekel, van mosogatógép, mosógép, szárítógép, a porszívózás-portörlés-felmosás közösen 1 óra hétvégente, ez nem csak a nő dolga. Főzni is mindkét félnek illene tudnia, de ha nem, hát lehet élni nélküle. De ha van rá pénz, lehet bejárónő is. Ami inkább fontos: rendszerető, vagy a rendetlenség, kosz is megteszi? Ez fontosabb, mint az, hogy lelkesedik-e a portörlésért (mert ez utóbbit így is úgy is meg kell csinálni, viszont ha alapvetően trehány, úgy nem bírnék vele együtt élni. Nekem az nem megy, ha valaki arra számít, hogy majd én elrakom helyette a tányért meg a koszos ruhát).
Pénz: ez valahol értelem kérdése is, de nálam ez sem létfontosságú kritérium. Egyszerűen meg kell beszélni, ha tudod, hogy szereti szórni a pénz, hogy ha valami nagyobb beruházásra készül, akkor beszéljétek meg együtt, hogy megéri-e. Biztos lehet rá hatni. Pénz külön számlán, megtakarítások közösen, de csak közös beleegyezéssel költhető. Ilyen feltételek mellett nem zavarna, hogy a saját fizetését mire veri el, amíg a megélhetésünkbe és a megtakarításainkba beleadja a részét. A maradékkal azt csinál, amit akar.

Ha milliomos vagy, eltartod és van bejárónőd, akkor csak a "buta mint a tök" zavaró.
Nekem emiatt biztos nem kellene, kedves, aranyos, de hülye? Miről beszéljek vele aranyosan, ha annyira buta? Nem csak nézegetni akarom, végül is vele fogok élni - és ő fogja nevelni a gyerekeim. Vagy a gyerekkel való munkához se fog fűlni a foga?
A másik 3 csak hab a tortán, gondolom nincs végzettsége, esetleg glamour modellként dolgozhat, ha tényleg olyan szép.
Nem elvárás a házitündérség, de azért valamit csináljon már meg magától, egy ilyen nő mellé házias papucsférj illik, aki milliókat keres.
A divatbaba pedig elmegy szoliba, körmöshöz, talizik a barinőkkel, vásárolgat a rózsaszín kártyájával amit a férj áll, hazamegy, beszól a takarítónőnek, rendel valami biokaját, odébb küldi a gyereket a dadussal együtt, hogy ne zavarják a jógázásban, felveszi az új tangáját és várja a férjét.

Nem , én keressem a pénzt ő meg költse el? Egész nap vásárolgatna ,ha nem szeret dolgozni vagy mi? A bejáró nő fogja a házimunkát csinálni vagy én x óra munka után?
Persze te tudod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!