Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogyan vettétek fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan vettétek fel a férjetek nevét?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy mostanában mi a leggyakoribb. :)
2013. febr. 22. 15:40
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
63%
Sehogy.
2013. febr. 22. 20:14
 32/43 anonim ***** válasza:
66%

NULLA százalékban hasznos a válaszom, amiben a kérdésre válaszoltam és nem írtam semmit mást???? Nem a leggyakoribb, a Kovács Jánosné, de miért lenne attól még haszontalan a válasz?

30-as voltam.

2013. febr. 22. 20:47
 33/43 anonim ***** válasza:
80%

De ha megnézed senki se tudott jó választ adni:D

Reméljük jól érzi magát a pontozó

2013. febr. 22. 20:51
 34/43 anonim ***** válasza:
79%
Megtartom a saját nevemet.
2013. febr. 22. 21:45
 35/43 anonim ***** válasza:
59%

:D Én az ilyen pontozgatós majmokon csak röhögni tudok. Ne vegyétek zokon, neki valószínűleg ez jelenti a szórakozást, hogy feljön GYK-ra és like-olgat, mint F.bookon. Vagy éppen lepontoz, mert ő nem úgy látja jónak, ahogy más.

Én is sokat vacilláltam, hogy hogyan vegyem fel a párom nevét. Két variáció :

Kissné Nagy Katalin

Vagy

Kiss-Nagy Katalin

Mind a kettő tetszik is, meg nem is valamiért. A né azért tetszik, mert hagyományos, a kötőjeles meg azért, mert modernebb.

A lényeg, h a né-hez valamiért jobban húz a szívem, szóval né leszek :)

További szép (egyeseknek lepontozgatós) estét kívánok!

2013. febr. 23. 00:26
 36/43 anonim ***** válasza:
70%

férjem vezetékneve kötőjel én teljes nevem

első pillanattól nyilvánvaló volt hogy ez a verzió lesz a nyerő. a né végződéstől kiráz a hideg nem tetszik, viszont a saját vezetéknevemet se akartam elhagyni.

ha lesz gyerekünk, a férjem vezetéknevét kapják

26/N

2013. febr. 23. 02:24
 37/43 anonim ***** válasza:
82%

Férjem Kereder én pedig Hovorka.

Kereder Szilvia nem akartam lenni, a Kereder yné-től hideg ráz. A többi variáció hosszú.

Maradtam a lánykori nevemen, a kislányom pedig Kereder vezetéknevet kapta

2013. febr. 23. 08:20
 38/43 anonim ***** válasza:
56%
Én Xné Y Z lettem. Nekem ez tetszett, mert így megmarad a régi nevem, de látszik, hogy férjhez mentem. (Teszem hozzá a főnököm, aki már férjezett asszonyként ismert meg, és 2 éve a főnököm, napi szinten e-mailezünk, amiben látszik a teljes nevem, megkérdezte, hogy mi a vezetékneve a férjemnek. :-))
2013. febr. 23. 10:46
 39/43 anonim ***** válasza:
47%
x-né y z lettem én is. Több oka volt: mindenképp fel akartam venni a férjem nevét, de az eddigi nevem is kellett, mert addig az voltam. Szeretjük a hagyományokat. Engem a kötôjeles névtl ráz ki a hideg, bár most ez a divat. (27 éves vagyok)
2013. febr. 23. 22:22
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

Nekem sokan azt mondták, gondoljam át jól a kötőjeles verziót. Mert ugye ezután a gyermekeim neve is így szerepel majd, és ha lány/ok lesz/nek, neki/k már sokkal bonyolultabb lesz a helyzetük. Sokan hülyének tartanak biztosan, de én ezért nem ezt a verziót választottam. Szeretek előre gondolkodni!

A pontozónak pedig azt üzenem, a legnagyobb örömöd az legyen az életben, hogy minket lepontozol. Nem tudom kinek és miért olyan jó szórakozás ez, de ebben a kategóriában rendszeresen ezt csinálja valaki!

2013. febr. 24. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!