Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan vettétek fel a férjetek nevét?
NULLA százalékban hasznos a válaszom, amiben a kérdésre válaszoltam és nem írtam semmit mást???? Nem a leggyakoribb, a Kovács Jánosné, de miért lenne attól még haszontalan a válasz?
30-as voltam.
De ha megnézed senki se tudott jó választ adni:D
Reméljük jól érzi magát a pontozó
:D Én az ilyen pontozgatós majmokon csak röhögni tudok. Ne vegyétek zokon, neki valószínűleg ez jelenti a szórakozást, hogy feljön GYK-ra és like-olgat, mint F.bookon. Vagy éppen lepontoz, mert ő nem úgy látja jónak, ahogy más.
Én is sokat vacilláltam, hogy hogyan vegyem fel a párom nevét. Két variáció :
Kissné Nagy Katalin
Vagy
Kiss-Nagy Katalin
Mind a kettő tetszik is, meg nem is valamiért. A né azért tetszik, mert hagyományos, a kötőjeles meg azért, mert modernebb.
A lényeg, h a né-hez valamiért jobban húz a szívem, szóval né leszek :)
További szép (egyeseknek lepontozgatós) estét kívánok!
férjem vezetékneve kötőjel én teljes nevem
első pillanattól nyilvánvaló volt hogy ez a verzió lesz a nyerő. a né végződéstől kiráz a hideg nem tetszik, viszont a saját vezetéknevemet se akartam elhagyni.
ha lesz gyerekünk, a férjem vezetéknevét kapják
26/N
Férjem Kereder én pedig Hovorka.
Kereder Szilvia nem akartam lenni, a Kereder yné-től hideg ráz. A többi variáció hosszú.
Maradtam a lánykori nevemen, a kislányom pedig Kereder vezetéknevet kapta
Nekem sokan azt mondták, gondoljam át jól a kötőjeles verziót. Mert ugye ezután a gyermekeim neve is így szerepel majd, és ha lány/ok lesz/nek, neki/k már sokkal bonyolultabb lesz a helyzetük. Sokan hülyének tartanak biztosan, de én ezért nem ezt a verziót választottam. Szeretek előre gondolkodni!
A pontozónak pedig azt üzenem, a legnagyobb örömöd az legyen az életben, hogy minket lepontozol. Nem tudom kinek és miért olyan jó szórakozás ez, de ebben a kategóriában rendszeresen ezt csinálja valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!