Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogyan vettétek fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan vettétek fel a férjetek nevét?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy mostanában mi a leggyakoribb. :)
2013. febr. 22. 15:40
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
71%
Férjem vezetékneve után az én keresztnevem.
2013. febr. 22. 17:24
 22/43 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó vagyok. Röhej.... Aki kötőjelesen vette fel, úgy látszik az most menő, mert azok 100%-on állnak (ne vegyétek magatokra!), aki xyné vagy xné vz vagy esetleg a saját nevét hagyta vagy a férje vezetékneve-saját keresztneve párosítás, az meg jól le van pontozva. Na most akkor engem is lepontozhatsz, legalább van rá okod, mert ebben tényleg nem a kérdésre válaszoltam. Természetesen nem gondolom, hogy a kérdező volt.
2013. febr. 22. 17:27
 23/43 A kérdező kommentje:

Én senkit nem pontoztam le!

Szerintem is a kötőjeles a legnépszerűbb manapság. Igazából nekem is ez tetszik, de én nem tudom így felvenni. A páromnak két tagú, kötőjeles vezetékneve van, így már nagyon béna lenne még egy kötőjel mellé (azt hiszem nem is lehet így). Szóval lecserélem a vezetéknevemet az övére. De nem bánom, mert tetszik! :)

2013. febr. 22. 17:37
 24/43 anonim ***** válasza:
69%
Az egész nevét felvettem, meg a sajátomat is.
2013. febr. 22. 18:23
 25/43 anonim ***** válasza:
21%

van nekem tisztesseges sajat nevem nem kell nekem a ferjem neve.

A hivatalos ugyekben ugyis megnezik hazas vagyok otthon meg nem szolit ne nek.

Tarsadalmilag hagyomany de szerintem idejety vesztette a ferj nevenek felvetele felesleges feudalis hagyomany az ove vagy tulajdon nevedre vetted mint a hazadat.

2013. febr. 22. 18:26
 26/43 anonim ***** válasza:
85%
Kötőjelesen fogom felvenni :) Szerencsére egyikünk neve sem túl hosszú, így a teljes nevem összesen 8 szótagból fog állni, és nagyon jól hangzik együtt :) A gyerekünk nem lesz kötőjeles. Nekünk így tetszik a legjobban!
2013. febr. 22. 18:27
 27/43 anonim ***** válasza:
72%
Megtartottam a sajátom,ezzel éltem le 34 évet,a páromat pedig nem érdekelte ez a névmizéria.A lányunk az ő vezetéknevét viseli.
2013. febr. 22. 18:45
 28/43 anonim ***** válasza:
57%
Az én nevem legyen Balla Ella, a férjemé a Nagy Tivadar. (kitalált nevek) Így ez alapján én Nagyné Balla Ella vagyok, a lányunk pedig Balla-Nagy Bodza. H*lye pl-k de nálunk így van. Ódivatú ez a név, de valakiknél ez még nagy jelentőséggel bír, én szeretem használni a -né-s nevem, nem vagyunk egyformák, és nyugodtan pontozzatok lefelé, ez az én nevem, és úgy használom, ahogy akarom, EGYÉBKÉNT hogy még magyarázatot is adjak, sajátomon nem akartam maradni, ha a férjem vezetéknevét vettem volna fel, az még úgy sem stimmelt volna, a kötőjeles pedig Kis - Nagy lett volna. Most ezek után szerintem teljesen érthető számomra, hogy maradtam a -né nél. :)
2013. febr. 22. 18:55
 29/43 anonim ***** válasza:
34%
Nem vettem fel, és dr. vagyok. Nincs gyerekünk.
2013. febr. 22. 19:21
 30/43 anonim ***** válasza:
52%

Én Kovács Jánosné leszek. A név fiktív.

24N

2013. febr. 22. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!