Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni esküvőre unokatestvérnek? Nem ajándékot kérnek, hanem pénzt.
Én kb.30-40 ezer Ft-ra gondoltam.
Ti mennyit adnátok, vagy mennyit szokás?
ma 14:32 Köszi a választ! Akkor hasonlóképp gondolkodunk!:)Én is 30 ezer felé hajlok,mert
emellett még a menyecsketáncba is kell adni. Az is 5-5 ezer Ft a páromnak és nekem. S így 40.000 FT már.
Ja és kiderült, hogy hivatalosak vagyunk még egy esküvőre,szintén unokatestvér. A kérdésben említett személy testvére.:D
Igen testvér párról van szó. Az egyik már régóta tervezi, de most jött össze a lakás,s így az esküvő is jöhet.A másik pedig tavaly év végén döntött úgy.Szóval véletlen jött ki 1 évre a 2.
Ti menyecske táncba mennyit szántok?
Jah, értem. Ez kicsit másabb, nálunk olyan helyzet volt pár éve, hogy egyikőjük bejelentette, hogy júliusban összeházasodnak, ők már évek óta együtt voltak, majd a tesója, hogy ők meg májusban. Ők egy éve voltak együtt, és kicsit zokon vette ezt a júliusi menyasszony. :)
Szerintem mi is egy-egy ötöst adunk, ha jobban állunk kicsit, akkor az egyikünk egy tízest. :)
Ajajj, ismerős a szitu!:D Itt is volt,sőt van is sértődés a dátumok miatt. Aki(2 éves kapcsolata van) tavaly jelentette be hirtelen az esküvőt az megharagudott a testvérére(kb 6 éves kapcsolata van),mert azoknak 1 héttel korábban lesz. Le is mondták a dátumot(a 2 éves),s újat tűztek ki,persze hamarabbit 1 hónappal.
Kicsit bonyolultan fogalmaztam.:D
Úgy szokták számolni hogy, felszámítod a fejenkénti kaját mondjuk 5.000Ft
Ha ketten mentek ez 10.000Ft.
Tegyetek hozzá egy 5000Ft-ot
És a végeredmény 15.000Ft.
Névtelen sima boritékba.
Ennyi!
Nem kell lelkizni...
szerintem aki nem engedheti meg magának, az egy elegáns kifogással élve a meghíváskor vagy a lagzi elött min 2 héttel jelzi, hogy csak a szertartáson tud részvenni.
Ha szállodában /étteremben van a lagzi, akkor kb 10ezer/fő-re jön ki (hozott italok, és sütemények mellett, egy hálószobábal) legalábbis mifelénk. persze vannak olcsóbb helyek meg sokkal drágábbak is.
ezt ha van menyasszonytáncba szokás odaadni, ha nincs,akkor az ajándékba.
10-15ezer/fő minden vendégtől elvárható. szűkebb rokonságban, pedig igen 30 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!