Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni esküvőre unokatestvérnek? Nem ajándékot kérnek, hanem pénzt.
Én kb.30-40 ezer Ft-ra gondoltam.
Ti mennyit adnátok, vagy mennyit szokás?
Bőven elég, még sok is.
Mi 10 ezret adtunk összesen a férjemmel, bár nem állunk jól anyagilag.
Reális szerintem fejenként 10ezer.
Francokat.
Ja, hogy nem ajándékot kérnem, hanem pénzt.
Hát kösz, akkor én meg nem libacombot kérek az esküvői menübe, hanem töltött káposztát.
Ők eldöntik az esküvői dolgokat (helyszín, menü, lagzi), a vendégek meg, hogy mit adnak: ajándékot vagy pénzt.
Igazából én örülök is, hogy inkább pénzt adhatok, mert nem akarok azon kattogni, hogy esetleg olyat veszek, ami már van, vagy nem tetszik nekik.
Nem haragudnának meg, ha ajándékot vennék, nem erről van szó. Én rákérdeztem, hogy melyiknek örülnének jobban, s a pénzt választották.Így jobb is, mert azt vesznek belőle, amit jónak látnak.
Kb 50 fős lagzi lesz egyébként.
Csak nem akarok beégni se, hogy keveset adok, ezért kérdeztem, hogy mennyit illik.
Én se keresek jól, de azt se akarom, hogy égő legyen a helyzet.
15 körül fejenként az teljesen jó.
Az öt ezer forintot nem kommentálnám túl bőven, nálunk a gyerekek egy névnapra többet kapnak mindenkitől és nem egy gazdag család a miénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!