Unokatestvérnek mennyi pénzt illik adni nyolcadikos ballagásra?
szerintem egy virágcsokor jó amin rajta van egy ballagásos idézet..vannak olyanok is amiken plüss állatka van
vagy dobsz egy kétezrest
Sok pénzt semmiképpen sem, bizonyos helyeken (pl. az én volt általános iskolámban) nincs is nagyon "ballagás" ilyenkor, szóval nem egy nagy ünnep.
14 éves gyereknek szerintem jobb lenne egy ötletes ajándék, de ha a pénz mellett döntesz, párezer forint, nem kell túlzásba vinni.
10 ezer? nem kell annyi! szülőtől, nagyszülőtől még oké, de unokatesótól ne... én a 12.-es ballagásra sem kaptam annyit tőlük, pedig ott azért bőkezűbbek!
Max 4-5000, vagy ajándék
Szerintem a tízezer forintot és még plusz ajándékot ajánlgató válaszadó maga is éppen most fog nyolcadikban ballagni és reménykedik, hogy ő ezt kapja... :D
Szerintem is elég 2000, főleg, ha csak tőled kapja, ha az egész családtól, akkor talán 3000-4000... De ez a maximum.
Így, felnőtt fejjel én is jobbnak tartom az ajándékot, mint a készpénzt, de pontosan emlékszem, hogy milyen volt tininek lenni és - szégyen-gyalázat, tudom :) - én mindig a pénznek örültem a legjobban, amit aztán úgy és ott verhettem el, ahol akartam! :D
Egyetértek az előzővel. Pénzt adnék, de nem sokat, 3000 Ft körül.
Akkor vennék ajándékot, ha valamiről pontosan tudom, hogy tetszene, örülne neki, valami személyes dolgot - de ha ilyen tipikus ballagási ajándékra (plüssállat idézettel, idézetes könyv stb) költesz, akkor szerintem jobb, ha pénzt adsz, mert ezeket a tucatajándékokat általában elrakják a fiók mélyére, és nem sokszor kerül elő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!