Mit vegyek ajándékba unokatestvérnek?
Készíts neki egy fotó-albumot:
- családról, családtagokról
- arról a településről, ahol itthon élt
- az országunknak azokról a részeiről, ahol járt, amikor még itthon élt
- de benne lehetnek azok a részek is, ahol nem járt, de a képről felismeri, ill. emlékezteti
Vagy: vegyél neki magyar nyelvű könyvet az érdeklődési körének megfelelő témában. Ha a feleség nem magyar, neki vehetsz egy: kalocsai terítőt, herendi vagy hollóházi porcelánból valami csekélységet stb.
Szia! Szerintem sem elvárás tőled, hogy valami nagy ajándékot vigyél.
Én a te helyedben vinnék magyar mézet vagy lekvárt. biztosan elfogná őket a nosztalgia érzése. :)
Jó utazást!
21-l
Köszi a válaszokat! A fényképalbum sok ok miatt nem jó megoldás, nekem is az ugrott be először, de hosszú lenne leírni az okokat, miért léptem rajta tovább. A többire nem lesz pénzem:/
A második válaszoló gondolatmenetét továbbfűzve: szerintetek nem törik össze a repülőn, ha viszek nekik poggyászban kis pálinkát, vagy tokaji bort magyar lekvárokkal és/vagy erős pistával? Egyáltalán fel lehet repülőre ilyent adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!