Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szóltok ehhez a nászajándé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez a nászajándék ötlethez?

Figyelt kérdés

A baráti társaságunk egyik párjának lesz tavasszal az esküvője.

Ez a baráti társaság 6 párból áll. Az egyik házasodik a maradék 5 meg kitalálta, hogy közös ajándékot vegyünk nászajándékként.

Ebben főleg a fiúk a főkolomposok és kitalálták még azt is, hogy a fiuk vegyenek a fiúnak valamit, a lányok meg a lánynak.

Ez nekünk csajoknak nem nagyon tetszik mostmár. Egyrészt jobb lenne valami közös ajándék amit mindketten kapnak. Nem így külön-külön.

A másik pedig, hogy a fiuk elég drága ajándékot terveznek venni. Egy méregdrága karórát ( [link] Nekünk csajoknak meg csak töredék összeg jut erre:( Így az arányok sem fognak stimmelni. De a fiúk mostmár nagyon a fejükbe vették a dolgot. Nagy veszekedés is volt belőle. Azt mondták azt csinálunk amit akarunk ők akkor is olyan órát vesznek.

Ti mit szóltok ehhez? Egyáltalán magához az ötlethez, hogy így közösen meg, hogy külön-külön fiuk a fiúnak, lányok a lánynak?

2013. febr. 2. 19:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

"Mi van,ha nem is tetszik nekik az óra?"

Ha bármi mást veszünk arra mi a garancia, hogy tetszeni fog nekik?

Egyébként ismerjük az ízlésüket.

"Vagy ha nincs szükségük rá?"

Ha bármi mást veszünk arra szükségük lesz? Az ajándéknak amúgy sem az a célja, hogy szükséget elégítsen ki.

Egyébként meg ők tudják értékelni az ilyen luxus dolgokat.

2013. febr. 4. 19:49
 22/27 anonim ***** válasza:
Felőlem,mondtam már,vegyetek nyugodtan,a ti döntésetek,csak nem értem,hogy akkor mi a fenéért kellett itt megkérdezni.
2013. febr. 4. 20:49
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, szóval ha valaki írta már akkor bocsi! Külm ajándék? Szerintem a nászajándék épp "arról szól" hogy legyen most már közös dolgaik is. (egy kicsit h*lyén fogalmaztam meg, remélem értitek mit akarok kifejezni. Azt is lehetne csinálni,hogy akkor a csajok azt mondják a pasiknak,hogy csináljanak amit akarnak. A csajok össze dobnak X összeget és vesznek a párnak 1 ajándékot!
2013. febr. 8. 21:24
 24/27 anonim ***** válasza:
23as vagyok. *Külm - külön (de azóta már láttam felesleges volt a hozzászólásom,hisz már el van döntve! Bocsi!)
2013. febr. 8. 21:34
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát nemtom..én pénzt adnék mind a kettőnek...5 pár már össze tud dobni egy jó összeget kettejüknek.
2013. febr. 9. 13:09
 26/27 rotációskapa válasza:
Vízforraló! :DDD
2013. febr. 9. 14:11
 27/27 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom :) Én imádom az órákat, de nászajándéknak tényleg nem a legjobb.

Persze, ha a pár olyan beállítottságú, akkor okés.

Viszont én pl ha ilyen drága órát vennék magamnak, akkor azt inkább szeretném én kiválasztani. Az tuti az lesz, ami a legjobban tetszik.

Szerintem tök klassz ajándék mondjuk egy baromijó nászút.

Mi azt kaptunk néhány rokontól közösen. Tudták, h hova szeretnénk menni, lefoglalták, elintéztek mindent..nekünk csak fel kellett szállni a repülőre. Ja, meg előtte becsomagolni :)

Egyébként, te magad írtad le a kérdésedben :

"Ez nekünk csajoknak nem nagyon tetszik mostmár. Egyrészt jobb lenne valami közös ajándék amit mindketten kapnak. Nem így külön-külön."

Ebben pedig tökéletesen igazad van!

Ezt érdemes elolvasni: (Szó van benne arról is, h nem illik külön külön ajándékot adni)

[link]

2013. febr. 10. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!