Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a nászajándék ötlethez?
A baráti társaságunk egyik párjának lesz tavasszal az esküvője.
Ez a baráti társaság 6 párból áll. Az egyik házasodik a maradék 5 meg kitalálta, hogy közös ajándékot vegyünk nászajándékként.
Ebben főleg a fiúk a főkolomposok és kitalálták még azt is, hogy a fiuk vegyenek a fiúnak valamit, a lányok meg a lánynak.
Ez nekünk csajoknak nem nagyon tetszik mostmár. Egyrészt jobb lenne valami közös ajándék amit mindketten kapnak. Nem így külön-külön.
A másik pedig, hogy a fiuk elég drága ajándékot terveznek venni. Egy méregdrága karórát ( [link] Nekünk csajoknak meg csak töredék összeg jut erre:( Így az arányok sem fognak stimmelni. De a fiúk mostmár nagyon a fejükbe vették a dolgot. Nagy veszekedés is volt belőle. Azt mondták azt csinálunk amit akarunk ők akkor is olyan órát vesznek.
Ti mit szóltok ehhez? Egyáltalán magához az ötlethez, hogy így közösen meg, hogy külön-külön fiuk a fiúnak, lányok a lánynak?
9-es!
Ez nem marhaság csak nyilván Ti nem engedhetitek meg magatoknak. De ezeknek a gyártóknak nem is céljuk, hogy bárki megengedhesse magának.
Ezek az órák különlegesek, exkluzívak és szimbólumok!
Nemes anyagok, briliáns mérnöki munka ötvözetei.
Igényességek, státuszt szimbolizálnak!
Ha a 450 ezret sokallod akkor csak szólók, hogy az igazán komoly órák 10 millió felett kezdődnek.
Kérdező:
A fiúk helyében megnézném ezt az órát.
€3600 nagyon jó ár érte.
A hölgynek meg esetleg lehetne valami hasonló:
Szép gyémánt berakásos óra szintén prémium gyártótól.
Mondjuk az lenne az igazi ha ugyanolyan márkát vennétek és csináltatnátok nekik egy közös díszdobozt mondjuk cseresznyefából, bársony béléssel és beleégetni valami szöveget, hogy "házasság kötésetek alkalmából szeretettel" vagy valami. A dobozba bele mindkét órát és abban átadni. Igazán komoly ajándék lenne!
Ez nagyon jó ötlet:) Tetszik:) Így tulajdonképpen mégiscsak egy ajándék lenne.
Fel is vetem a csajoknak:)
Gondoltunk mi is órára csak azt hittük, hogy a normálisabbak több millió nőiben is. Az meg már nem férne bele.
Megmutatom azt az órát a fiúknak, de ők bőr szíjasat akarnak venni azt hiszem.
Néztek ők is Navitimert csak annak barna bőr szíja volt meg rózsaaranyból volt a többi része. Az olyan két millió körül volt.
Meg néztek Hublot-ot is csak azok tényleg méreg drágák.
Valami hasonlót nézhettek
Pl egy ilyen nőivel
tökéletes páros.
Vesztek vagy csináltattok egy hasonló dobozt
A teteje belső felére meg mehet a jókívánság vagy bármi.
Remek ajándék lenne szerintem!
Itt van még néhány női óra (600 ezerig):
Omega
TAG Heuer
Breitling
Longines
Itt van még néhány nagy divatcég órája. Ezek már inkább ékszer órák. Bár én annyira nem preferálom a divatcégek óráit. Azért nem az a minőség mint mondjuk a Breitling.
Bulgari
Dior
Gucci
Most akkor mi baj a hozzászólásommal?
3. voltam.
Hát én krva nagy sznob vagyok, most lesz az esküvőnk, nászajándékba karórát? Pfff...
Akkor már inkább pár százezerért egy Zsolnay lámpa a hálószobába vagy nem tudom.
Szerintem pont az a lényeg, ha ajándék, akkor együtt kap a pár, mert az új most kezdődő közös életüket ünneplik, vagy valami olyat, ami a közös lakhelyükre jó.
De most egy órát... Ennyi erővel, lehetne venni cipőt, táskát, bugyit, mert abból is van ám rohadt drága. Tortára meg nászpár helyett tegyünk fel egy számos gyertyát, mint szülinapon nem?
Szerintem ez baromság, és egyáltalán nem illik.
Én legalább is úgy lennék vele, hogy jó, köszi, de hát nem is tudom, ez nem épp nászajándék. Akkor se ha drága...
Nekem tetszik az óra.
Az nem tetszett, hogy csak a pasi kapjon órát a lány meg valami mást. De az jó ötlet, hogy mindketten órát kapjanak. Mi is gondoltunk ezen csak azt hittük a női órák jóval drágábbak ezért vetettük el az ötletet.
Egyébként pedig ezek tényleg nem csak szimpla órák. Igényes ember igazán tudja értékelni az ilyesmit.
De akkor várom az ötleteket milyen nászajándékot adjunk!
Tudnál még mutatni ilyen összeillő azonos márkájú órákat?
Most mi az? Én csak azt mondtam,hogy szerintem nem lenne jó ötlet az óra. Nem tudom,mit lehetne,de én biztos nem órát adnék,nekem az eszembe sem jutna. Meg különben is,eddig te panaszkodtál,hogy legyen közös ajándék. Attól,hogy mindketten órát kapnak,attól az még nem közös ajándék.
De nekem végül is mindegy,meg különben is ti döntitek el. Csak annyit,hogy én biztos nem adnék órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!