Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vennél a barátnődnek nászajándékba?
Max. 200 ezer ft-ban gondolkodom, nem akarok pénzt adni.
Inkább valami olyat amire, már házasként nem biztos, hogy költene.
Mivel ekkora összeget szánnál rá , ezért megkell tőle kérdezned nyíltan.Mert nagyon gáz lenne ennyi pénzzel mellé fogni. Meg hiába gondolod pl hogy szárítógépre szüksége van és igazából meg valami sokkal fontosabb lenne.
Mi augusztusban házasodtunk és a pénznek jobban örültem. Mert ha engem kérdeztél volna hogy ennyiért mit vegyél nem mondhattam volna hogy új kazánt akarunk. Vagy a kamránk még nincs kész és azt lapozzuk le.Mosogatógéptől a mosógépig mindenünk meg van. Talán egy utazásra nem költöttem volna magamtól. De kérdezd meg a barátnőd nehogy mellé fogj.Inkább add a pénzt.
Ha az anyagi helyzetük jó,akkor fizesd be őket valahova
(persze tudva hogy mit szeretnek,mert egyik ember wellnesezni nem menne el,másik meg a túrás kirándulást utálja)
Az utazás jó ötlet, utazási irodában biztosan lehet utalványt is venni.
Nem akarok pénzt adni, mert nem szereti, személytelennek tartja.
Én választanék neki innen valamit
ami illik nekik a hálóba.
Ez olyan amit magának ritkán vesz meg az ember lánya :-)
Nézd meg ezt:
Rengeteg mindenből lehet választani, szerintem találnál olyat, ami tetszik Neki.
Jó ötletek!
Mindenhol van ajándékkártya is, még lehet, hogy az lesz a befutó. Akkor maga választhatja ki és mégsem pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!