Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 évesen 2. esküvőmre készülök! Nem szeretnék kiskosztümben odabaktatni, templomi esküvő is lesz, szerintem menyasszonyi ruha, pl. színes hímzéssel nem olyan durva? Ha tudtok ngulatos éttermet akkor szívesen fogadnám az ötleteket kb.25-30 főre
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 17:46
11/36 anonim válasza:
Menyasszonyi ruha 50 évesen és második esküvönél szerintem legalább is megmosolyogtatja az embereket.
A kiskosztüm ugyan megszokott, de ha neked nem tetszik, akkor inkább vegyél valamilyen estélyi ruhát, de ne kimondottam menyasszonyi ruhát.
Elöre is sok boldogságot kivanok.
13/36 anonim válasza:
14/36 anonim válasza:
8-as amiket belinkeltél az borzasztó egy 50 éves nőnek! Rózsaszín, meg hosszú fehér ruha feketével nem való!
Én 37 évesen mentem férjhez (másodszor) és egy hosszú ezüst színű kétrészes estélyi ruhám volt, egy széles stólával. Szerintem volt olyan csinos mint egy kimondottan menyasszonyi ruha.
15/36 anonim válasza:
Kedves 14-es, nem azt mondtam, hogy pont 1 az 1-ben ugyanazt vegye meg :-)
16/36 anonim válasza:
Azt gondoltam, de minek linkeltél rózsaszínt, meg hosszú fehéret fekete mintával? Teljesen felesleges, ez jó egy húszon évesnek, de nem a kérdezőnek.
17/36 anonim válasza:
mennyasszonyi ruha ultra gáz, kiskosztüm maradi...valami visszafogott de elegáns koktélruha-kisestélyi verziót ajánlanék halvány színben.
19/36 anonim válasza:
Szerintem is nevetséges a menyasszonyi ruha nem is csak az életkor hanem másodszori esküvő miatt.
20/36 anonim válasza:
Hát, kedves kérdező amit linkeltél az elég undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!