Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esküvő kiállításra és vásárra érdemesebb elmenni?
Nézegettem a neten, hoyg mikor lesz esküvő kiállítás és vásár, és tanácstalan lettem, mert januárba kettő is lesz.
az egyik: 2013. január 19-20 Kongresszusi Központba
a másik:2013. január 26-27-én a Papp László Budapest Sportaréna
Mind a kettőre nem szeretnék elmenni,mert elég drága így is a belépő.
Egyikre sem. Komolyan..totál felesleges, én voltam már mindkettőn, sajnálom rá a kidobott pénzt :(
Ha már mindenképpen akarod, akko a Papp Lászlóba menj.
az interneten úgyis minden ott van ingyen. minek utaznál, fizetnél érte, ha otthon kényelmesen végig tudod böngészni a téged érdeklő dolgokat?
az egész csak a lehúzásról szól.
egyszer én is voltam egy lakberendezési kiállításon, ott is mindenki mindent el akart adni, ámították a jónépet a kedvezményekkel, amúgy az egész egy dögunalmas semmi volt.
Én fotográfusként úgy gondolom, hogy számomra nincs értelme kiállításon kiállítóként megjelenni. Vannak szolgáltatók/szolgáltatások amik kiválaszthatóak/lefoglalhatóak egy kiállításon, de a fotográfus tipikusan az a kategória ami teljesen érzelem vezérelt (kellene, hogy legyen). Ha a menyasszony beleszeret az általam képviselt képi világba úgyis lefoglal, ha pedig nem akkor úgyis mindegy. Persze menyasszonyként illetve vőlegényként sok hasznos okosságot lehet ellesni/megnézni egy ilyen kiállításon, szerintem nem rossz ötlet kinézni/körülnézni.
Sok Boldogságot!:)
Valamelyikre szerintem menj el, mindegy melyik, mert általában ugyanazok a kiállítók. Mi sok ötletet szedtünk össze, pl. meghívók, köszönőajándék, díszítés, amiket utána mi magunk csináltunk meg.
Előtte voltam vagy 20 menyasszonyi ruha kölcsönzőnél, átnéztem rengeteg albumot, de végül ott találtam meg a varrónőt, aki megvarrta a ruhámat.
Szerintem érdemes kimenni.
Nem néztem el, "esküvő kiállítása 2013. január 12-13-án ismét a pécsi Expo Centerben" Az PÉCS, engem a PESTI érdekel. :)
De ha ennyire okos vagy, hol van Pesten az Expo center???? :)
Ja, hogy Pest...azt nem tudtam, hogy csak Pestről lehet szó...
A kérdésed pontatlan, én csak kijavítottam a hiányzó információval.
(Amúgy kezdek rájönni, hogy minden fővárosi azt hiszi, hogy Pesten kívül nem létezik semmi a világon...)
24N
Szerintem teljesen egyértelmű volt, hogy a kérdező pesti kiállításokról érdeklődik, mivel mindkettő az, amit megemlített. Nem is tudom, minek jöttél ide belekeverni Pécset. Pláne úgy, hogy leszólod a kérdezőt, hogy elnézett valamit, mikor teljesen jól értelmezte az időpontot. Az ilyen felesleges vitákat nem értem, itt vezetitek le a feszültségeteket? Pláne a következő hozzászólásod, hogy a pestieknek nem is létezik vidék. Egyrészt nem tudhatod, hogy a kérdező hová valósi (mint kiderült vidéki), és amúgy meg kellene ismerniük a vidéki nagyvárosokat? Van valami, amit Pesten nem találhatnak meg, csak és kizárólag Pécsen? Én se pesti vagyok, de eszembe nem jutna Pécsig menni egy kiállítás miatt, Pestre annál inkább.
Kérdező! Szerintem a Papp Lászlósra menj. Bár én még a másikon nem voltam, és nem is kértek még meg, többször voltam már ezen a kiállításon csak mert szeretek ötleteket gyűjteni előre, és nézegetni a ruhákat, meg ez egy nagyon jó program nekünk anyukámmal. Mindkét kiállításon nagyjából ugyanazok a kiállítók vannak, de a Sportarénáson több kiállítóval találkozhatsz szerintem. Ha másért nem is, inspirálódni mindenképp megéri elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!