Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki esküvőjén zenélt Kocsis Janika? Milyen volt, meddig zenélt? Árban milyen?
igen, én ismerem a srácot, jól zenél! reggelig nyomta.. pöpec hangulatot csinált, tudom ajánlani!
árat nem tudok mondani...
én nem ismerem,de szerintem jól csinálja!
csak hallgasd meg! :)
Jaj amit linkeltél szerintem nem esküvőre való...De ez az én véleményem. Én rosszul vagyok az ilyen feltuningolt mulatóstól.
Akkor már ez tőle: http://www.youtube.com/watch?v=2tuVAXRtvcs
Nekünk ő volt a lagzinkban, előtte sose hallottam róla, csodálkoztam, hogy más meg igen, de nagyon jó volt tényleg!
Amúgy a feltunningolt mulatósról annyit, hogy nekem is volt olyan zene amivel úgy voltam, hogy jaj már az milyen gáz, meg senki se szereti pl. van ez a "folyik a sör a bor a pálinka, igyuk le magunkat állatra" így hallottam már a neten, mikor néztem ezeket a mulatós zenéket, hát tiszta gáz, sose raknám be, aztán játszotta a mi lagzinkon is, hát úgy visítottunk mint a malacok, annyira tetszett mikor nyomta! Nagyon tudja mikor mit kell játszani! Pedig a miénk még csak nem is olyan társaság volt, de látni kellett volna a metál koncertre járó vendégeket.
Onnantól zenélt, hogy betettük a lábunkat, addig míg az utolsó vendég el nem ment és azt nem mondtuk, hogy hagyja abba. Addig szegény kb. nem is tartott szünetet. Azóta se tudom mikor megy wc-re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!