Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik esküvő kiállításra és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik esküvő kiállításra és vásárra érdemesebb elmenni?

Figyelt kérdés

Nézegettem a neten, hoyg mikor lesz esküvő kiállítás és vásár, és tanácstalan lettem, mert januárba kettő is lesz.

az egyik: 2013. január 19-20 Kongresszusi Központba

a másik:2013. január 26-27-én a Papp László Budapest Sportaréna

Mind a kettőre nem szeretnék elmenni,mert elég drága így is a belépő.

#esküvő #kiállítás #vásár #esküvő kiállítás
2013. jan. 6. 15:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

A budapesti Papp László lett a nyertes :)

2013. jan. 6. 21:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Pontosan emiatt írtam, hogy nem tartom jó ötletnek a kiállításon való fotográfusválasztást, ami ettől még persze elsülhet jól. Alapvetően szerintem sokkal jobb ha az ember végignézi azokat a weboldalakat, végigolvassa a bemutatkozásokat aztán kér egy árajánlatot és ha az is szimpatikus beül a fotográfussal egy kávéra/sütire valami kellemes kávézóba/cukrászdába és ott nyugodtan elbeszélgetnek az elképzeléseikről, megismerik egymást. Személyes találkozó nélkül nem is vállalok megbízást, a személyes találkozó kell ahhoz, hogy kiderüljön, valóban egymást keressük-e. Amúgy a többi amit leírtál, kedves utolsó, teljes mértékben stimmel. :)
2013. jan. 7. 11:40
 13/13 anonim válasza:

Szerintem a Kongresszusi Központba menj. Én kint voltam tavaly mindkettőn. A tapasztalataim:

A Papp László olyan, mintha egy piacon lennél. A kiállítók egymás szájában vannak, összezsúfolva kb 1-2 méterenként. Végig hangos zene szólt, alig értettem, mit magyaráznak a többiek. A hangulata egyáltalán nem volt romantikus vagy esküvői. 2-3 óra után már csak egy vágyam volt: hazamenni. Jah, és a legdurvább a színpadon éneklő emberkék voltak... Nem tudtad nem hallani, ahogy hamisan ordítanak a mikrofonba. Legalább elzárhatták volna vmi terembe vagy külön szintre.

A Kongresszusi Központos jobb volt, mert sokkal nagyobb a tér (3 szinten vannak kiállítók), jobban elszórva. Minden kiállító mellett van 1-2-3 méter szabad hely, le tudsz ülni, beszélgetni, nézelődni. Kedves hangulata volt. Az egyik teremben külön elzárva énekesek voltak, a másikban táncosok vagy dj. Így nem kellett ugyanazt a zenét hallgatni végig. Ami a legjobban tetszett, azok az előadások voltak. Meghallgatunk többet is, nagyon hasznosak voltak.

Viszont abban van igazság, hogy sok az átfedés a kiállítók között. Én a Kongresszusira mennék...

2013. jan. 10. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!