Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik esküvő kiállításra és vásárra érdemesebb elmenni?
Nézegettem a neten, hoyg mikor lesz esküvő kiállítás és vásár, és tanácstalan lettem, mert januárba kettő is lesz.
az egyik: 2013. január 19-20 Kongresszusi Központba
a másik:2013. január 26-27-én a Papp László Budapest Sportaréna
Mind a kettőre nem szeretnék elmenni,mert elég drága így is a belépő.
Köszönöm :)
A budapesti Papp László lett a nyertes :)
Szerintem a Kongresszusi Központba menj. Én kint voltam tavaly mindkettőn. A tapasztalataim:
A Papp László olyan, mintha egy piacon lennél. A kiállítók egymás szájában vannak, összezsúfolva kb 1-2 méterenként. Végig hangos zene szólt, alig értettem, mit magyaráznak a többiek. A hangulata egyáltalán nem volt romantikus vagy esküvői. 2-3 óra után már csak egy vágyam volt: hazamenni. Jah, és a legdurvább a színpadon éneklő emberkék voltak... Nem tudtad nem hallani, ahogy hamisan ordítanak a mikrofonba. Legalább elzárhatták volna vmi terembe vagy külön szintre.
A Kongresszusi Központos jobb volt, mert sokkal nagyobb a tér (3 szinten vannak kiállítók), jobban elszórva. Minden kiállító mellett van 1-2-3 méter szabad hely, le tudsz ülni, beszélgetni, nézelődni. Kedves hangulata volt. Az egyik teremben külön elzárva énekesek voltak, a másikban táncosok vagy dj. Így nem kellett ugyanazt a zenét hallgatni végig. Ami a legjobban tetszett, azok az előadások voltak. Meghallgatunk többet is, nagyon hasznosak voltak.
Viszont abban van igazság, hogy sok az átfedés a kiállítók között. Én a Kongresszusira mennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!