Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit kell szánni általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kell szánni általában az esküvői fotósra?

Figyelt kérdés
Március végén lesz az esküvő, tehát szezonon kívül. Csak a szertartásra kellene, illetve előtte kb. egy órára, amíg a beállított képek elkészülnek. Az esküvő Pesthez közeli kisvárosban lesz. Nem igazán tudom, hogy mennyit is kell átlagban fizetni, és most már igencsak le kéne foglalni :) Nem kell, hogy nagynevű legyen, nagyon drágán, na meg gondolom őket már rég lefoglalták...

2013. jan. 3. 18:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
20 Megbeszéltük! :)
2013. jún. 6. 08:24
 22/28 anonim ***** válasza:
#21: Legyen szép napod!(ez kimaradt az előbb:)
2013. jún. 6. 08:35
 23/28 Zserno válasza:
52%
Egy jó fotós minimum 50.000 .Annál kevesebbért ne akarjad mert gagyi.....
2013. jún. 10. 12:48
 24/28 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó ezt az összeget nyugodtan szorozd be kettővel. :)
2013. jún. 10. 13:00
 25/28 anonim ***** válasza:
55%
nekem pontosan 50E volt, és NEM volt gagyi...
2013. jún. 10. 13:52
 26/28 anonim ***** válasza:
47%
Azért ha már így leírod, kíváncsi lennék rá, hogy mit tudott 50E-ért. Linkelhetnél néhány képet. :)
2013. okt. 1. 13:12
 27/28 anonim ***** válasza:
70%

ne haragudj, de nem. Én voltam a megrendelő, nekem tetszenek a képek, nekem nem gagyik, és nem szorulok a megerősítésedre.

És nem, nem azért nem linkelek, mert "én magam is tudom a szívem mélyén" (ÚGYIS EZZEL A SZÖVEGGEL JÖTTÖK), hanem mert nincs szükségem a megerősítésre, nekem tetszik, más meg nem érdekel... puszi :)

2013. okt. 1. 17:32
 28/28 anonim ***** válasza:
74%
Nem ön igazolni szerettem volna azzal, hogy megnézem a képeket, csak kíváncsi voltam, hogy mit ad az aki ennyit kér a munkájáért és ebből a saját költségeit levonva a maradékot reális fizetségnek tartja. Ha Te elégedett vagy vele, akkor nincs miről beszélni, csak akkor kezdődnek a problémák amikor itt többen profiként aposztrofálják a hasonló árkategóriás fotósokat, illetve olyan szavakkal dobálóznak mint a "fullos" vagy "profi" felszerelés, vagy a "kreatív fotós", nyilván ennyiből ezek egyike sem lehet igaz más kérdés, hogy ettől még nem biztos, hogy gagyi.
2013. okt. 1. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!