Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan vegyek "olcsó" esküvői ruhát?
Leginkább venni szeretnék, mert a kölcsönzés az olyan, hogy már annyi, mint megvenni, és arra még vigyázni is kell, meg utána el sem tudom adni.
Nagyon alacsony vagyok, alig több, mint 150 centi, néztem a hirdetéseket, de mind olyan, hogy "162 centi vagyok + cipő sarok" stb. Tetszett néhány, de inkább a csipkés dolgok, amiknél nem úgy megy, hogy lenyisszantunk 10-20 centit az aljából és meg sem látszik...
Ráadásul szinte csak pánt nélkülieket találok, ami nekem nem jó. pántosból inkább ilyen 90-es évek feeling, spagetti pántos valamik vannak fent.
Szalonokban a kifutó ruhák is 120-150 ezer forintok + külön kell kifizetni, ha igazíttatni akarom. Ez iszonyatosan sok... Varratni nem akarok, mert ahány varratottat láttam már... meg az is vagy 100 ezer és valahogy egy sem volt az igazi.
Néztem még az ukrán dolgot, de hát azok meg olyan fényes, műanyag gyöngyös valamik, mint a baba ruhák...
Volt még valaki ilyen törpe menyasszony, mint én? Honnan vettél ruhát?
Jaj, ne mond már, hogy törpe! Annyira gáz!
Amúgy meg vedd meg azt a ruhát, ami tetszik, és vidd el varrónőhöz. Tud rá pántot varrni, és a felvarrást/vágást is jól meg fogja tudni oldani. Sok boldogságot!
Én a teszveszen vettem magamnak 15 ezerért menyasszonyi ruhát. Tudok varrni, magam fel tudtam hajtani az alját, de megkérdeztem egy varrónőt és 3 ezerért ő is megcsinálta volna.
A ruha nagyon szép volt, minőségi anyagból, nyakpántos, hátul fűzős, abroncsos. Szerintem jó vétel volt:)
itt van Irina lánya nagyon jó fejek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!