Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ozzy Osbourn kérdése:
Egy olcsó de jó esküvői fotóst ki ismer?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 12:58
2/28 anonim válasza:
Akik nem írják oda, hogy melyik város mind Pesti. Hiszen rajtuk kívül nem él más az országban.
3/28 A kérdező kommentje:
:D Jó, igazatok van, elfelejtettem, Budapesten.
2012. aug. 2. 14:06
4/28 anonim válasza:
A fotósok hajlandóak ám utazni is, ezt ne felejtsd el! A mi esküvőnk Pécsen volt, a lagzi Kozármislenyben, a fotós - ha jól emlékszem- Fonyódi.
Másrészt mi számít olcsónak neked? Mi legyen benne a fotózásban? Ezen is sokat lehet faragni!
5/28 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak baromira nem érdemes. Ha egy kicsit is fontosak az esküvői fotóid akkor ne a fotóson spórolj. Jó esetben évtizedekig fogod nézegetni az adott kolléga képeit és egyáltalán nem mindegy, hogy mi az amit az unokáidnak mutogatni fogsz.
6/28 anonim válasza:
Nálunk fotózott, mi elégedettek voltunk vele, ezért ha valaki fotóst keres, ajánlom őt tovább. Nem hiszem, hogy olyan sok helyre linkeltem volna be, mert kb. 3 hónapja regisztráltam. :/
7/28 anonim válasza:
Ettől még nem jó ár/érték arányban (főleg ha ahogy említetted "drágán" dolgozik.
8/28 anonim válasza:
Hát ahogy gondolod, nekünk 70 ezer forint nem volt sok érte, mert kevésbé rokonszenves fotósoktól jóval drágább ajánlatokat kaptunk. Nekünk az tetszett meg a képeiben, hogy nincs agyonretusálva (lásd a gumibőrű menyasszonyok esetét), a képek arányosak és egyszerűek, mint valami fotóriport egy újságban. Mindenkinek más stílus tetszik, elfogadom, hogy valaki szereti a szétretusált képeket, vagy a nagyon művészi beállításokat, nekünk más igényeink voltak. :)
9/28 anonim válasza:
10/28 anonim válasza:
Nem kell egy képnek szétretusáltnak lennie ahhoz, hogy minőségi legyen. Elég ha a fehéregyensúly a helyén van, jól van komponálva, tudatosan van megválasztva a helyszín (kreatív), tudja kezelni az esetleges árnyékokat stb...
Akit linkeltél szerintem nem ilyen. :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!