Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit kell szánni általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kell szánni általában az esküvői fotósra?

Figyelt kérdés
Március végén lesz az esküvő, tehát szezonon kívül. Csak a szertartásra kellene, illetve előtte kb. egy órára, amíg a beállított képek elkészülnek. Az esküvő Pesthez közeli kisvárosban lesz. Nem igazán tudom, hogy mennyit is kell átlagban fizetni, és most már igencsak le kéne foglalni :) Nem kell, hogy nagynevű legyen, nagyon drágán, na meg gondolom őket már rég lefoglalták...

2013. jan. 3. 18:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk 50.000 Ft volt. A kikéréstől kezdve a szertartáson volt ott és utána mentünk műterembe. (Kb. 15:30-tól 19:30-ig) Nem valami szuperművész, de mi elégedettek vagyunk a képekkel. Találtam a neten olyan fotóst olyan referenciákkal, hogy kicsit még most is fáj a szívem miatta, mert olyan mozifilm jellegű képeket csinált, aminek hihetetlen hangulata van. De nekünk fontosabb volt ésszerű anyagi keretek közt maradni mindenben. És nem bánom utólag sem, hogy így döntöttünk. A képeken szépek vagyunk, mert boldogok voltunk. Azt sajnálom, hogy abban az őrültekházában a lagzin elfelejtettünk gondoskodni róla, hogy a közeli család végig fotózzon, így hát a lagziról nem sok képünk van. Kb. 20 képet csinált apám remegő kézzel, a fele homályos lett...még szerencse, hogy volt videós, mert különben semmi képünk nem lenne a lagziról.
2013. jan. 3. 22:57
 12/28 anonim ***** válasza:
74%
akinek 50 körül volt a fotósa, az miért is lett lepontozva??? csak nincs itt egy fotós, aki 200.000ért kínálja magát???? SZÁ-NAL-MAS!!!!!
2013. jan. 3. 23:52
 13/28 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam!
2013. jan. 4. 00:02
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Én voltam, aki írta, hogy 200 ezres fotósunk volt. Ha rám céloztál, akkor nem talált. Ha fotós lennék, akkor nem egy ilyen oldalon reklámoznám magam. Senkit nem pontoztam se le, se fel, mert nem látom értelmét ennek a baromságnak. De amúgy engem is lepontoztak. Csak engem nem érdekel. Soha nem értettem, hogy hogy lehet ilyeneken kiakadni, hogy nem 100%-os a válasza valakinek. Nekem még szerintem sose volt annyi, de lehet, nem figyelem. Nem az óvodában vagyunk.
2013. jan. 4. 02:55
 15/28 anonim ***** válasza:
42%
Az esküvő teljes költségének 10-15%-át szoktuk javasolni. :)
2013. jan. 6. 16:03
 16/28 anonim ***** válasza:
34%

Elsőre leszögezem: NEM VAGYOK FOTÓS!

DE: Lepontozzátok azokat akik azt mondják, menj a minőségre, válassz nevet, ne akarj olcsójánost. Ennyi olcsójános van itt, és sérti az egótokat? Édesbogaraim. Fektessetek bele több millió forintot az eszközbe, jó párszázezret a tanulásba, és már nem akarsz majd occsópénzér adni bármit is.

Vagy ha nem hobbifotósként vagy itt lepontozni, akkor meg csak nézz a saját munkádra. Ha abból akarna valaki alkudozni, vagy lesajnálni apró pénzzel, akkor hogyan állna a szád hozzá?

"Nekünk a környék egyik legjobb fotósa lesz augusztusban. 70.000 Ft." - Hehehe. Ezt el bírom képzelni, hogy milyen géppel, és mennyire a legjobb.... :D

Két cikket bedobok ide, ezt a kérdezőnek: [link]

[link]

És persze jöhetnek a lepontozások, hiszen hű, azt mondtam válassz minőséget, amiért bizony fizetned kell!

2013. jún. 5. 09:14
 17/28 anonim ***** válasza:
#16: Az első linken elég jól összeszedi, bár nem mindennel értek egyet. Szerintem a válogatás a fotós feladata, aki átterheli a párra, az csak munkát akar spórolni, a nyers képekhez pedig semmi köze a megbízónak, Ő a végeredményért fizet és azt is kapja. A többi stimmel. :)
2013. jún. 5. 10:59
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, március végén esküdtünk :) Végül egy árban "középkategóriás" fotóst választottunk, mivel nem volt lagzink, 80ezer Ft-ot kért (lagzival 120 lett volna), nagyon meg voltunk vele elégedve, gyönyörű, hangulatos képeket csinált :) 315 képet kaptunk dvd-n (nagy méretben), mind retusálva, illetve zenés slideshowt és 3 A4-es "mintaképet".
2013. jún. 5. 12:38
 19/28 anonim ***** válasza:
17: vitatkozzunk. Én ott harapnám el a torkát, ha nem én válogathatnék!
2013. jún. 5. 22:29
 20/28 anonim ***** válasza:
#19: Kár lenne ezt a szép napos reggelt vitával elrontani. Ha Te szeretnél válogatni, nem engem keresel. Szerencsére vannak elegen (és egyre többen) akik vállalják ezt a feltételt azért cserébe, hogy Én fotózzam az esküvőjüket. Pedig kihangsúlyozom már az elején, nem árulok zsákbabamacskát. :)
2013. jún. 6. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!