Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennel a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel a helyemben? "Toroljem" az eskuvot?

Figyelt kérdés

13 eve vagyok a parommal de meg fiatalok vagyunk.Jovo nyarra terveztuk az eskuvot.Amit el is kezdtunk szervezni es izgatottak voltunk.Csak szuk csaladit csinalunk.Erre 1 hete eszembe jutott mi lenne hagynank mindent es abbol a penzbol elmennenk 1 het mezes hetekre valahova es ott hazasodnank ossze csak ketten.Ezt elmondtam a paromnak akinek csillogott a szeme es valami hasonlot mondott:Akkor nem lesz lakzi?Nem kell penzt kolteni?

Nekem ez nagyon rosszul esett!Minden no vagyik az eskuvore!En mar 13 evet vartam ra!Tudja mennyit jelent nekem!Sosem kertem tole semmit!Csak ezt hogy szeretnek egy szep eskuvot!Erre az egesz csaladom ot tamogatja!inek kell kolteni a penzt?Jo az nektek ha csak osszehazasodtok ketten es kesz,nem kell felhajtas...-mondja mindenki!Ez nekem annyira faj!A parom ma is mondta milenne ha nem lenne eskuvo es a penzbol vennenk egy foldet es majd evek multan epitenenk ra egy hazat(kulfoldon).Napok ota ezen gondolkodom!Feladjam a sajat almaim?Vagy ne foglalkozzak senkivel?Ugy tunik mintha senki sem akarna az eskuvot csak en,es ez nagyon rossz erzes!!Persze mindenkinek a csaladban megvolt a nagy eskuvo anno de nekem azt mondjak minek az?Persze a penzt mindig tudnank valamire hasznalni.Ti mit tennetek?En nem tudom hogy lefujjam az egeszet es eletem vegeig erezzem rosszul magam vagy ne foglalkozzak senkivel?A paromnak mondtam tegnap ,hogy emiadt nagyon rosszul erzem magam de o annyit mondott:dontsem el en mi legyen!

2012. dec. 28. 22:16
1 2 3 4
 31/32 sztrecskó ***** válasza:
100%
Én megbánnám ha kihagynám az esküvőt lagzival együtt... Persze, tény, hogy abból a pénzből sokminden mást lehet csinálni, de esküvője egyszer van az embernek, házat bármikor építhet.
2013. jan. 5. 23:51
 32/32 anonim ***** válasza:

Hihi

Lehet, hogy úgy belebeszéltétek a kérdezőbe, hogy a vőlegényének talán már totál elege van belőle, hogy azóta is veszekednek:) Elolvasta a válaszokat, és nekiugrott a srácnak egyből, az pedig azóta is csak pislog nagyokat, hogy "miről is van szó vajon?"

Simán kinézem a kérdezőből. Hamár a saját ötlete miatt megsértődött a világra...

2013. jan. 7. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!