Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennel a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel a helyemben? "Toroljem" az eskuvot?

Figyelt kérdés

13 eve vagyok a parommal de meg fiatalok vagyunk.Jovo nyarra terveztuk az eskuvot.Amit el is kezdtunk szervezni es izgatottak voltunk.Csak szuk csaladit csinalunk.Erre 1 hete eszembe jutott mi lenne hagynank mindent es abbol a penzbol elmennenk 1 het mezes hetekre valahova es ott hazasodnank ossze csak ketten.Ezt elmondtam a paromnak akinek csillogott a szeme es valami hasonlot mondott:Akkor nem lesz lakzi?Nem kell penzt kolteni?

Nekem ez nagyon rosszul esett!Minden no vagyik az eskuvore!En mar 13 evet vartam ra!Tudja mennyit jelent nekem!Sosem kertem tole semmit!Csak ezt hogy szeretnek egy szep eskuvot!Erre az egesz csaladom ot tamogatja!inek kell kolteni a penzt?Jo az nektek ha csak osszehazasodtok ketten es kesz,nem kell felhajtas...-mondja mindenki!Ez nekem annyira faj!A parom ma is mondta milenne ha nem lenne eskuvo es a penzbol vennenk egy foldet es majd evek multan epitenenk ra egy hazat(kulfoldon).Napok ota ezen gondolkodom!Feladjam a sajat almaim?Vagy ne foglalkozzak senkivel?Ugy tunik mintha senki sem akarna az eskuvot csak en,es ez nagyon rossz erzes!!Persze mindenkinek a csaladban megvolt a nagy eskuvo anno de nekem azt mondjak minek az?Persze a penzt mindig tudnank valamire hasznalni.Ti mit tennetek?En nem tudom hogy lefujjam az egeszet es eletem vegeig erezzem rosszul magam vagy ne foglalkozzak senkivel?A paromnak mondtam tegnap ,hogy emiadt nagyon rosszul erzem magam de o annyit mondott:dontsem el en mi legyen!

2012. dec. 28. 22:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem tudsz helyesen írni.

2. Kifacsart a logikád.

3. Sztereotip hüly.ségeket gondolsz. Ki a túró mondta neked, hogy a férfiak nem akarnak esküvőt? Az én férjem elvett volna egy hét után is már!

2012. dec. 28. 22:36
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Jah, hát ezt a pici dolgot elfelejtetted megemlíteni... Hogy nem is gondoltad komolyan.

Fejleszd a kommunikációs intelligenciádat, mert ha a vőlegényed felé is így tálalod a gondolataidat, hogy érteni sem lehet mit is akarsz valójában, akkor lesznek még bőven gondjaitok, úgy látom.

2012. dec. 28. 22:37
 13/32 anonim ***** válasza:
93%
Akkor te most a felhajtást várod a lagzit vagy hogy papíron is életed értelmével összekösd az életed?
2012. dec. 28. 22:40
 14/32 anonim ***** válasza:
96%

Ez a tipikus női logika.

Nő: "Sokba kerül a lagzi..."

Férfi: "Igen..."

Nő: "Te fösvény, hát sajnálod a pénzt a legszebb napunkra????"

32N

2012. dec. 28. 22:40
 15/32 anonim ***** válasza:
96%
Az írásod alapján nem olyan, mintha 13 éve lennétek együtt, hanem olyan, mintha 13 éves lennél.
2012. dec. 28. 22:42
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

"eszembe jutott mi lenne hagynank mindent es abbol a penzbol elmennenk 1 het mezes hetekre valahova"

Tehát a te ötleted volt. Erre ő egyetért veled. Erre te hisztizel, mert egyetértett? Meg kérdést írsz ki ide? Meg a nagy álmok? Atyaisten. Te hallod magadat kívülről?

2012. dec. 28. 22:44
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

"En ezt csak ugy mondtam neki!Nem gondoltam komolyan!"

Te normális vagy, mondd? Honnan tudná ő, hogy te mit gondolsz komolyan, és mi az, amit "csak úgy" mondasz neki?

2012. dec. 28. 22:46
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

"lefujjam az egeszet es eletem vegeig erezzem rosszul magam "

Te ennyi miatt ÉLETED VÉGÉIG rosszul éreznéd magad? Az persze nem zavarna, hogy a vőlegényed csak statiszta az álmaidban, nem főszereplő?

2012. dec. 28. 22:47
 19/32 anonim ***** válasza:
38%
en elveszlek templomban
2012. dec. 28. 22:50
 20/32 anonim ***** válasza:

9

A mai gazdasági válsággal terhes időben-lényegtelen hány éve vagytok együtt-hogy tudsz a menyecske pénzre apellálni?

2012. dec. 28. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!