Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnek nagy eskuvot, mit csinaljak?
A parommal beszelgettunk az eskuvorol, meg nincs kronked idopont, de o meg iden szeretne.
Mennyire van az rendben, hogy o olyan embereket akar hivni akiket en kifelyetten nem kedvelek.
Pl. a fonoket, meg a csapattarsait...
En a csaladom es kozeli barataimon kivol nem hivok senkit, mert eddig kiseskuvorol beszeltunk.
Nalatok hogy volt??
Ezt kettötöknek kell megbeszélni. (Gondolom, te vagy a férfi).
Ha negm akarz nagy esküvöt, ö meg igen, abból komoly gondok lehetnek, föként ha nem tudtok megegyezni.
De tudnod kell, hogy a nök nagy többségének a nagy "álomesküvö" a szive vágya.
Nekünk (nö vagyok) két tanus esküvönk volt, és nem is szerettem volna nagyobb felhajtást.
En vagyok a no.
Es mar beszeltunk rola, es azt mondja muszaly meghivni, mert a fonoke, es csapatarsait is mert akkor megharagszanak.
Csak az erdekelne, hogy ti elhivtatok e?
A szertartásra elég sokan meg szokták hívni a kollégákat, a lagziba nem.
Én nő vagyok, két tanús esküvőt szerettem volna és úgy is lett. szerintem az hülyeség, hogy a nők nagy, álomesküvőt akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!