Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem szeretnek nagy eskuvot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnek nagy eskuvot, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

A parommal beszelgettunk az eskuvorol, meg nincs kronked idopont, de o meg iden szeretne.

Mennyire van az rendben, hogy o olyan embereket akar hivni akiket en kifelyetten nem kedvelek.

Pl. a fonoket, meg a csapattarsait...

En a csaladom es kozeli barataimon kivol nem hivok senkit, mert eddig kiseskuvorol beszeltunk.

Nalatok hogy volt??

2012. szept. 6. 07:58
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Ezt kettötöknek kell megbeszélni. (Gondolom, te vagy a férfi).

Ha negm akarz nagy esküvöt, ö meg igen, abból komoly gondok lehetnek, föként ha nem tudtok megegyezni.

De tudnod kell, hogy a nök nagy többségének a nagy "álomesküvö" a szive vágya.

Nekünk (nö vagyok) két tanus esküvönk volt, és nem is szerettem volna nagyobb felhajtást.

2012. szept. 6. 08:06
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Talán először egy helyesírási szótár tanulmányozását tanácsolnám!!! :)
2012. szept. 6. 08:08
 3/9 A kérdező kommentje:

En vagyok a no.

Es mar beszeltunk rola, es azt mondja muszaly meghivni, mert a fonoke, es csapatarsait is mert akkor megharagszanak.

Csak az erdekelne, hogy ti elhivtatok e?

2012. szept. 6. 08:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok perfekt magyarbol, de szerintem mar ez is nagy teljesitmeny... es ha a kerdesre nem tudsz valaszolni inkabb nem kell irni semmit.
2012. szept. 6. 08:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Esküvőre bárkit meg lehet hívni. Az utána való vacsira meg max a közeli család. Én lagzira tuti nem hívnék sem főnököt, sem kollégát, kivéve, ha annyira jó barát is amellett, hogy kolléga, vagy főnök.
2012. szept. 6. 08:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval. Döntsétek el először a létszámot az esküvőre és a lagzira/vacsorára/partira külön. És ez alapján már lehet tervezni a meghívandók körét.
2012. szept. 6. 08:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A szertartásra elég sokan meg szokták hívni a kollégákat, a lagziba nem.

Én nő vagyok, két tanús esküvőt szerettem volna és úgy is lett. szerintem az hülyeség, hogy a nők nagy, álomesküvőt akarnak.

2012. szept. 6. 10:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szeretnéd beszéld meg, hogy csak szűk körű legyen. Mi ezért csináltunk 10 fős esküvőt, mert nem akartunk sértődést, hogy őt miért hívtuk, őt meg miért nem. Így is volt aki megsértődött, de hát nem tudott mit mondani, mert senki nem volt ott a szülőkön és tesókon kívül. Mi ez már, hogy azért kell meghívni, hogy ne sértődjön meg?
2012. szept. 6. 18:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, es en meg nem ereznem jol magam a sajat eskuvomon mert olyanok is ott vannak akik szinte nekem idegenek.
2012. szept. 6. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!