Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok Borsodban, Tokaj környékén valami szép helyet ahol szép eskuvot lehet tartani?
A mádi Kúriának nincs kertje.
van kertrésze, nekünk ott volt a kinti szertartás. Tény, hogy nem tipikus kert, de a medence, a kerti kemence és minden gyönyörűen fel volt díszítve, és csodaszép a terem is. + a kis fahíd is gyönyörű. Tokaj ott van közel, érdemes körbenézni. szerintem nagyon szép :) Bár a szállás drága, de kb. 4-5 perc sétára vannak nagyon olcsó szállások.
tokaji halastó
nem viccelek, olyan panorámája van, hogy maga a halastó a googe earth programban is látszik és a tóval egyvonalban a hely is látszik
a kiépített sétány legvégétől:
gyalog 15 perc
biciklivel 6 p.
kocsival 3 p.
A tó előtt hosszan elterülő part van, 300 ember is elférne ! Ha tényleg nem vagytok finnyásak, a tó szemet gyönyörködtető látványa feledtet mindent!
kép: [link]
szerencs
Ott a vár,a terme gyönyörű,esküvőn voltam ott.
Park részen tó,szökőkút,sok hely.
Étterem is van,és 3500körül van a szállás a Rákóczi várban.
Már bocsánat, de Tokaj az nem Borsod! Az Zemplén!
Borsod az Miskolc, és a Miskolctól északra eső terület, Ózd, Kazincbarcika, Edelény Putnok stb.
Keletre a 3-as útig, Nyugatra a megyehatárig.
50 éve élek Zemplénben, (Tokaj környékén), de a zemplénieken kívül mindenki Borsodnak mondja ezt a részt is. Mostanában már ritkán próbálom elmagyarázni, hogy sem borsodiak, sem abaújiak nem vagyunk.
Örülök, hogy egy földimre akadtam az utolsó válaszolóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!