Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerittetek szép lesz ez a koszorúslány ruha? Www. Eskuvoi-ruha.hu/katalogus/koszoruslany_ruha 2. sor első ruhája
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 12:00
1/18 anonim válasza:
Erről beszélsz? Nem tetszik.
2/18 anonim válasza:
Maga a ruha nem rossz, de nem egy esküvőre.
3/18 Faint válasza:
Szerintem szép,de nem éppen koszorúslányhoz illik
5/18 anonim válasza:
nekem nem jön be a tömény rózsaszín borzalom
6/18 anonim válasza:
Szép lenne, de nem ilyen színben, nem ekkora abronccsal. Az alsó részének a meghúzottsága (fogalmam sincs igazából hogy mondják:D) viszont tetszik. Mell résznél meg ismét nem szerencsés, mert ha a koszorúslánynak nagyobb a melle mint a menyasszonyé, és ezt veszi fel, akkor nem a menyasszony lesz a középpontban,ahogy azt illik, hanem k.lány melle:D
Szóval nem, nem igazán tetszik nekem ez a ruha.
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
Elég ocsmány. Ha más lenne a felsőrésze, úgy takarna, ahogyan kell, akkor még talán, bár ez a habos-babos ruha eleve nem az én világom.
9/18 anonim válasza:
nekem sem tetszik...egy részlete sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!