Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn a koszorúslány végig a koszorúslányruhában
van éjjel?
Ahgy jol esik ! Illő azonban a menyasszonyhoz igazodni ha ö is egész éjjel a menyasszonyi ruhában van akkor a koszorus lányoknak is illő!
2012. jún. 12. 07:51
átöltözhetsz a lagzira, hha kényelmesebb, márpedig abroncs-fűző után egy koktélruha megváltás :))
2012. jún. 12. 08:21
3/9 A kérdező kommentje:
A menyasszony át fog majd öltözni, és mondta is, hogy én is nyugodtan átöltözhetek, ha szeretnék. És ha nem szeretnék, akkor ugye nem kell? :D Bár ez tényleg attól függ majd, mennyire szorít a ruha a csomó kaja után. xD
Amikor én voltam koszorúslány Tesóm lagzijában, és az újdonsült ara átöltözött éjfélkor (menyecskeruhába), akkor én is átöltöztem egy koktélruhára. Szerintem (kényelem szempontjából) mindenképpen öltözz át, bár a vacsoránál még illik abban maradni, de ahogy Neked tetszik.
2012. jún. 12. 08:54
akkor illik, mikor a menyasszony is átöltözik menyecskébe
2012. jún. 12. 11:41
Ahogy akarod! Erre nincs szabály.
Én esküvőmön a koszorúslányoknak nagy abroncsos fűzős ruhájuk volt, a vacsi előtt átvették, hogy kényelmesebben legyenek, meg is értem :)
Én most hétvégén voltam koszorúslány, kis koktélruhában, nagyon kényelmes volt, abban voltam végig :)
Tehát szíved joga, mindegy mit csinálsz, egyik sem illetlenség.
2012. jún. 12. 12:24
Nekem nagy abroncsos ruhám volt, ezért vacsora előtt átöltöztem egy estélyi ruhába, ami a koszorúslány ruhánál sokkal kényelmesebb volt. Viszont akadt olyan koszorúslány, aki már az esküvőre is estélyibe ment, ő maradt is abban vacsora és lagzi alatt.
2012. jún. 12. 14:16
Én vettem egy koktélruhát is, már 9 körül, a vacsi után átvettem, mert kényelmesebb volt. Cipőt is cseréltem, mert nem illett volna a ruhámhoz a koszorúslány ruhához felvett cipő. Minden koszorúslány átöltözött, a menyasszony nem csinált belőle gondot.
2012. jún. 12. 23:31
9/9 anonim válasza:
Mikor elindultunk a fényképészhez én már akkor vártam az éjfélt mert nagymamám azt mondta hogy csak akkor lehet átöltözni.
22:30 körül meg szólt vaki hogy nyugodtan átöltözhetek ugy hogy hazavitettem magam anyummal és átöltöztünk. Nagyon kényelmes volt a koktélruha. Sztem akkor öltözz át amikor csak szeretnél.
2012. aug. 8. 14:22
Kapcsolódó kérdések: